Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa yrityksille laajat valikoimat sekä monipuolisen ja ammattitaitoisen palvelun, Tomi Kisonen muistuttaa.

Suomalainen Kirjakauppa palvelee Kauppakeskus Minnassa ja Matkuksessa monipuolisilla valikoimillaan. Nyt on oikea aika hankkia syksyn kiinnostavimmat kirjauutuudet, jouluaskartelutarvikkeet sekä varustaa toimisto vuodenvaihteeseen.

Tänä syksynä kirjojen ystäviä hemmotellaan. Useilta suosikkikirjailijoilta on ilmestynyt tai ilmestyy uutuuskirja loppuvuoden kirjamarkkinoille. Myymäläpäällikkö Ulla Carroll-Hämäläinen kertoo, että uutuuksista löytyy paljon lukemista myös miehille vaikka isänpäivää silmällä pitäen.
– Nyt on hyvä mahdollisuus muistaa isiä laatulukemisella. Vaihtoehtoja nimittäin löytyy. Ilkka Remeksen uutuustrilleri Perikadossa käydään taistelua Euroopan tulevaisuudesta maahanmuuton ristipaineessa. Antti Heikkisen Kehveli puolestaan on mahanpohjasta naurattava veijariromaani ja selviytymistarina Arto Paasilinnan ja Pentti Haanpään hengessä.
Myös tietokirjallisuuden ystäviä hemmotellaan. Entinen Suojelupoliisin päällikkö ja eduskunnan pääsihteeri Seppo Tiitinen julkaisee odotetut muistelmansa. Lasse Lehtinen puolestaan tilittää uudessa henkilökohtaisessa kirjassaan Minä ja Kekkonen suhdettaan sotien jälkeisen historian vahvimpaan suomalaiseen vaikuttajaan. Myös Hjallis Harkimo puhuu suunsa puhtaaksi. Suoraan sanottuna paljastaa, millaista peliä valtapolitiikan kulisseissa pelataan ja miten Harkimon mielestä tilanteen on muututtava.
– Unohtaa ei sovi myöskään yhtä syksyn suurimmista kirjailmiöistä eli Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjaa. Se on varma valinta niillekin, jotka eivät kirjoja normaalisti lue. Hotakaisen lämminhenkinen ja hauska kieli tekee kirjasta kivan luettavan.

Askarteluissa uutta ilmettä ja wanhaa aikaa

Nyt on oikea aika aloittaa myös joulun askartelut. Suomalaisen Kirjakaupan runsas askarteluosasto pursuaa glitteriä, uutta ilmettä ja wanhaa aikaa. Myös tämän hetken korttiaskartelun suursuosikkiin, letteringiin löytyy tarvikkeita monipuolisesti.
– Lettering on modernin kalligrafian suuntaus. Siveltimillä ja sivellintusseilla tehtävä kaunis tekstaus ei vaadi piirustustaitoa, joten se on helppo tapa päästä kokemaan luomisen iloa myös vasta-alkajille, Carroll-Hämäläinen vinkkaa.

Yritysten luottokauppa

Suomalainen Kirjakauppa välittää yrityksistä.
– Tarjoamme yrityksille asiantuntevaa palvelua ja monipuoliset valikoimat. Yritysasiakkaille on tarjolla hyviä etuja ja laskutusmahdollisuus. Meille on tärkeää, että asiointi on yrityksille mahdollisimman tehokasta ja joustavaa.
Vuodenvaihteen lähestyessä tulevat ajankohtaisiksi tulevan vuoden päivämuistiot, ajanvarauskirjat sekä seinäkalenterit, jotka jo löytyvät Suomalaisen valikoimista.
– Kannattaa myös hyödyntää huikea kymmenen mapin mappitarjouksemme sekä muut nipputarjoukset ja laittaa toimistotarvikeasiat kerralla järjestykseen!

Syksy on täynnä kiinnostavia kirjauutuuksia. Nyt kannattaa muistaa isää kirjalla, myymäläpäällikkö Ulla Carroll-Hämäläinen vinkkaa.

p

Suomalainen Kirjakauppa
www.suomalainen.com
Facebookissa
Suomalainen Kirjakauppa
Matkus
Matkuksentie 80, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 21, la 9 – 18, su 12 – 18
puh. 010 405 5020
kuopio.matkus@suomalainen.com
Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
puh. 010 405 5010
kuopio.minna@suomalainen.com