Kauppakeskus Apajassa sijaitseva Messi on matalan kynnyksen asiointipiste, jossa hoituvat yleisimmät työnhakuun liittyvät asiat. Asiantuntija Elisa Ahola opastaa asiakasta työnhakuasioissa.

TE-palvelut Messi on matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja asiointipiste, jossa hoituvat muun muassa työnhakuun, rekrytointiin ja koulutuksiin liittyvät asiat. Messilive.fi-lähetysten avulla työnhakijat ja -antajat kohtaavat toisensa.

Olette tervetulleita asioimaan Messiin ilman ajanvarausta. Meillä voit käynnistää työnhaun ja skannata tarvittavat asiakirjat eteenpäin. Neuvomme ja opastamme työnhakuun ja rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä. Olemme Messissä TEitä varten.
– Itsepalvelupäätteillä voit hoitaa lähes kaikki työnhakuasiat ja tutustua avoimiin työmahdollisuuksiin, autamme sinua verkkoasioinnissa. Messissä pääset hyödyntämään Vainu -palveluamme, joka on erinomainen väline piilotyöpaikkojen kartoittamiseen, asiantuntija Elisa Ahola kertoo.
Keskiviikkoiltapäivisin on UraHELPPI klo 13 – 15, jossa ammatinvalinnan ja uraohjauksen psykologit tarjoavat aikavarauksetonta ohjausta opiskeluun ja työhön liittyvien ratkaisujen tueksi.

MessiLive.fi – seuraa missä vain

MessiLive.fi -tilaisuudet ovat erinomainen rekrytointityökalu yrityksille. Työnantajana sinulla on mahdollisuus kertoa yrityksestä ja työn vaatimuksista sekä vahvistaa työnantajakuvaanne. Työpaikastanne kiinnostuneet voivat tulla tilaisuuksiin paikan päälle Iisalmen ja Kuopion Messiin tai seurata tilaisuutta MessiLive.fi -sivun kautta mistä tahansa. Lähetykset näkyvät lisäksi eri somekanavissa, jossa seuraaminen on helppoa, vaikkapa tabletin tai puhelimen kautta. Tallennamme aina lähetykset, joita voi katsoa jälkikäteen.
– Tilaisuuden aikana osallistujat voivat esittää chatin kautta kysymyksiä työnantajalle. Chat tuo erinomaisen lisän keskusteluihin, sillä kysymykset ovat juuri niitä, mitä työnhakijat mielessään miettivät, asiantuntija Väinö Vähäsarja kertoo.

Näkyvyyttä ja tehoa rekrytointiin

Saamamme palautteen mukaan MessiLive.fi on ollut työnhakijoille erinomainen tapa paitsi saada tarpeellista tietoa myös ensimmäinen kontakti potentiaaliseen työnantajaan. Kynnys hakea työpaikkaa ja mennä haastatteluun madaltuu, kun työnantaja on jo entuudestaan ”tuttu”.
– Työnantajan näkökulmasta tilaisuus on helppo ja tehokas rekrytointitapa, sillä siihen ei tarvitse valmistautua etukäteen. Kun hakijat kuulevat, millaisia ominaisuuksia ja taitoja työntekijöiltä odotetaan, tuottaa se parempia hakemuksia motivoituneilta hakijoilta.
MessiLive.fi soveltuukin kaikenlaisille työnantajille, yrityksen tai rekrytointitarpeen koosta riippumatta. Seuraamalla www.messilive.fi -sivua ja somekanaviamme, Facebookia ja Twitteriä saat tietoa tulevista tapahtumista.

 

Messissä nähdään! Kuvassa Taina Jutila, Ilkka Nykänen ja Väinö Vähäsarja.

p

Pohjois-Savon TE-palvelut
Työnantaja- ja yrityspalvelut
puh 0295 043 502
Tapahtumatuottaja Taina Jutila
puh 0295 043 582
www.messilive.fi