Epoq-keittiö on hyvälaatuinen ja kohtuuhintainen ratkaisu monenlaisiin koteihin, Eeva Ossi kertoo.

Gigantti tarjoaa kokonaiset keittiöratkaisut erikokoisiin keittiöihin. Epoq-keittiöissä yhdistyy hyvä laatu ja kohtuullinen hinta.

Keittiömyyjät Eeva Ossi ja Jaakko Ruotsalainen kertovat, että Epoq-keittiöiden mallistot ovat monipuoliset ja laajat.
– Valikoimista löytyy niin perinteistä kuin trendikkäämpää tyyliä. Kalusteiden lisäksi käytettävissämme ovat Gigantin valtavat kodinkonevalikoimat, joista autamme asiakasta löytämään sopivat vaihtoehdot. Myös runkovalikoimamme on monipuolinen ja monen kokoiseen keittiöön sopiva. Keittiöiden toimivuustakuu on 25 vuotta.
Ruotsalainen sanoo, että keittiön suunnittelu on yhteispeliä. Myyjät kuuntelevat tarkalla korvalla, mitä asiakas haluaa muuttaa entisestä keittiöstä ja mihin hän taas on tyytyväinen.
– Meidän ammattitaitoamme on osata kysellä ja tehdä ehdotuksia. Tuotteistamme löytyy paljon arkea helpottavia ominaisuuksia, Ossi lisää.

Keittiö helposti ja asiantuntemuksella

Uuden keittiön voi saada tasomateriaalista riippuen jo parissa viikossa. Asennuspalvelun saa samalta luukulta Gigantin yhteistyökumppaneiden kautta. Toisaalta uutuusrunko Click on kokemattomammankin remontoijan helppo asentaa itse. Myös suunnitelman voi halutessaan tehdä itse ladattavalla suunnitteluohjelmalla.
Keittiömyyjälle kannattaa varata suunnitteluaika etukäteen joko Gigantin nettisivuilla, sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä. Näin myyjällä on varmasti aikaa paneutua suunnitteluun yhdessä asiakkaan kanssa.
– Meiltä löytyvät myös edulliset, korottomat rahoitusratkaisut. Näin entistä useammalla on mahdollisuus toteuttaa unelmien keittiön vaikka saman tien, Ossi ja Ruotsalainen muistuttavat.

p

Gigantti Kuopio
Volttikatu 4, 70700 Kuopio
puh. 043 825 0627
kitchen.kuopio@gigantti.fi