Tervetuloa viihtymään, toivottaa Kummisedän pubin tiskin takaa Kia Vartiainen.

Viikonloppujen monipuolinen elävän musiikin tarjonta ja korkeatasoinen keittiö tekevät ravintola Kummisedästä viihtyisän koko illan ravintolan. Kummisedällä on vakaa asema Kuopion ravintolaelämässä ja odotettavissa on jälleen vilkas pikkujoulusesonki.

1850-luvulla rakennettu Kummisedän kiinteistö on ollut ravintolakäytössä 1980-luvulta asti. Tunnelmallinen ja kodikas ravintola on tullut yhdeksi Kuopion suosituimpia ruokaravintoloita, joka tarjoaa asiakkailleen myös elävää musiikkia. Hyvän ruoan ystävät viihtyvät Kummisedässä ja viikonloppuisin biletossukin vipattaa takuuvarmasti. Vuoropäällikkö Kia Vartiainen kertoo toimivasta musareseptistä, johon luotetaan tulevallakin talvikaudella.
– Tarjoamme monipuolista elävää musiikkia ja bändejä on luvassa lähes joka viikonlopulle aina kevääseen asti. Meillä kuulee niin rockia kuin poppiakin aikuiseen makuun, ja linjapoikkeamat kulkevat mieluummin bilemusan kuin humpan kautta. Bändivalinnoissa olemme hieman puolueellisia, suosimme paikallisia bändejä mahdollisuuksien mukaan, Vartiainen vinkkaa.

Makuja ja musiikkia pitkällä kaavalla

Kummisedässä orkesterit soittavat pääsääntöisesti kolme settiä, ja ensimmäinen alkaa aina kymmenen maissa. Soittoa riittää siis alkuillasta pikkutunneille. Kummisedästä on tullut monelle mukava koko illan paikka, jossa hyvä ruoka ja live-musiikki mukavassa seurassa kohtaavat luontevasti. Kummisedän väellä on tarjolla hyvä koko illan toimintamalli.
– Kun juhlitaan yksityistilaisuudessa tai muuten lähdetään ulos, on varsin näppärää ensin nauttia á la carte-listamme tai räätälöidyn noutopöydän herkuista ja sitten siirtyä pubin puolelle musiikin pariin. Olemme saaneet hyvää palautetta siitä, että koko ilta on mukava viihtyä saman katon alla. Monista yksittäisten juhlatilojen pikkujouluista jatkoille lähdetään kaupungille ja porukka hajoaa. Silloinkin kyllä aika moni löytää tiensä tänne Kummisetään, Kia Vartiainen toteaa hymyillen.

p

Ravintola Kummisetä
Minna Canthin katu 44
70100 Kuopio
puh. 017 369 9880
ma 16 – 21 (keittiö 16 – 20)
ti – to 16 – 22 (keittiö 16 – 21)
pe – la 15 – 02 (keittiö 15 -22.30)
ravintola@kummiseta.com
www.kummiseta.com
Kummisedän löydät myös facebookista
Katso Kummisedän syyskauden esiintyjät tämän lehden keikkakalenterista!