Ykkösherkku Kuopion kauppahallissa myy maittavaa laatua meiltä ja maailmalta. – Komero-ruuan valmistus on niin helppoa, että lapsikin osaa tehdä näistä aterian vaikka koko perheelle, kertoo Helena.

Moni pelkää kokatessaan tuhlaavansa hyviä tarpeita. Ykkösherkusta löytyy nyt lyömätön ratkaisu, Komero-pussiin on valmiiksi valittu ja mitattu juuri sopivasti raaka-aineita.
Mikä parasta, pussi on täynnä paikallista huippuosaamista.

Kuopion kauppahallissa palveleva Ykkösherkku panostaa korkeaan laatuun ja paikallisuuteen. Nyt nämä kaksi asiaa yhdistyvät aivan uudella, käytännöllisellä tavalla. Huippumaukas Komero-ateria on moderni tapa valmistaa helposti ateria laadukkaista raaka-aineista.
Komerossa itse kokatun aterian maku ja terveellisyys yhdistyy helppouteen. Huippukokki Henri Alénin suunnittelemat, kokkausta vaille valmiit ateriapussit on helppo napata mukaan Ykkösherkusta.
Komeron pussista löytyy kaikki tarvittavat raaka-aineet, lisukkeet sekä mausteet valmiiksi punnittuina kahteen tai neljään annokseen.  Komerossa maksat vain laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista – aina vain siitä määrästä, mitä jokaiseen ruokaan tarvitaan. Komero on siis hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto ruoanlaittoon.

Ruokaa ilman hävikkiä

Ykkösherkun Helena Ylihärsilä kertoo Komero-aterian maistuvan koko perheelle. Samassa pussissa yhdistyy nyt laadukkaista raaka-aineista syntyvä hyvä maku ja ekologinen ajattelu.
– Valmiiksi kootuissa pusseissa kaikkea on juuri sopivasti, joten mitään ei jää yli. Riittää että kotoa löytyy suola, mustapippuri ja tarvittavat astiat. Viikoittain vaihtuvasta valikoimasta löytyy aina kolme vaihtoehtoa, mukana kala-, kasvis- ja liharuokia. Komero-ateria on myös lähiruoan puolella, liha ja kala tulevat myymiimme aterioihin lähituottajilta. Esimerkiksi kala tulee Kuopion Kalatuotteelta, Helena kertoo.

p

Ykkösherkku
Kuopion kauppahalli
70110 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 9 – 15
puh. 040 762 1928
info@ykkösherkku.fi
www.ykkosherkku.fi
www.komerofood.fi
Olemme myös Facebookissa