Nyt on hyvä aika avata kotikomeroiden ja Komeron ovet, yrittäjä Merja Tuppurainen kertoo.

Puijonkadulla sijaitseva Komero on second hand shop, jossa valmiiksi valikoidut, siistit ja ajan hengessä olevat vaatteet ja sisustustekstiilit sekä tavarat odottavat ostajaansa. Yrittäjä Merja Tuppurainen kertoo putiikin olevan pitkäaikainen unelma.
– Parasta on, kun asiakas tekee löydön. Ideamme on, että kaikki myytävät tuotteet ovat hyväkuntoisia, uudenveroisia ja valmiina käyttöön. ”Komerosta suoraan käyttöön” on mottomme.
Pääsääntöisesti valikoimissa on naisten vaatteita, kenkiä ja asusteita, mutta liikkeestä löytyy jonkin verran myös miesten vaatteita sekä sisustustekstiilejä ja -esineitä.
Tuotavalikoima päivittyy jatkuvasti sesongin mukaan ja kauniisti esille laitettujen tuotteiden joukosta löytöjen tekeminen on helppoa. Liike onkin saanut jo paljon kiitosta asettelusta ja siististä, viihtyisästä yleisilmeestä.

Eroon turhista vaatteista

Komero ottaa myös vastaan hyväkuntoisia vaatteita. Jos omista kaapeista löytyy epäonnistuneita heräteostoksia, sitten kun -asuja tai muuten käyttämättömiä vaatteita, kannattaa ne tuoda Komeroon.
– Nykyaikaisista, uudenveroisista tuotteista voi saada ostosrahaa Komeroon, jonka voi käyttää haluamanaan ajankohtana. Meille vaatteiden tuominen on helppoa, kun tavaroita ei tarvitse lajitella tai hinnoitella kuten perinteisillä kirppiksillä. Myyntiin kelpaamattomat vaatteet huolehditaan kierrätykseen. Meille voi tuoda myös itsepalvelukirppiksellä myymättä jääneet tavarat, joita monikaan ei halua enää viedä takaisin kotiin.
Nyt on siis hyvä aika avata kotikomeroiden ja Komeron ovet!

p

Komero
Puijonkatu 37, 70100 Kuopio
ma – pe 10 – 17, la 10 – 15
puh. 044 977 8084
info@komero.fi
www.komerosta.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa