Henkilökorin avulla päästään tekemään työtä korkeilla paikoilla turvallisesti.

Kuljetus Tero Tiihonen Oy tarjoaa monipuoliset kuljetus-, vaihtolava- ja nosturipalvelut. Talvella onnistuvat myös lumenpudotukset ja puunkaadot.

Raskaat nostot ja kuljetukset vaativat kalustolta paljon. Kuljetus Tero Tiihosella on käytössään monipuolinen ja nykyaikainen kalusto.
Pienin kolmesta nosturikuorma-autosta on varustettu 12 tonnin kappaletavaranostimella ja 20 tonnin vaihtolavavarustuksella. Isommissa autoissa on 100 tonnin nosturit, jibit, avolavat ja vetovarustus. Ulottuvuutta on noin 34 metriä. Kalustoon kuuluu myös täysperävaunu, jonka kantavuus on 34 tonnia.
Isoilla nostureilla sujuvat esimerkiksi asennusnostot rakennustyömailla. Nosturit ovat olleet tositoimissa muun muassa Jännevirran siltatyömaalla.
– Nyt kun Jännevirran työmaa päättyy, nosturit ovat taas tilausajossa ja pystymme lähtemään liikkeelle nopeallakin aikataululla, sanoo yrittäjä Tero Tiihonen.
Nostureissa on monipuoliset lisävarusteet: koura, kauha, puunkaatokoura sekä henkilökorit ja muut nostoapuvälineet. Lisävarusteiden ansiosta kalustolla onnistuvat myös esimerkiksi maa-ainesten nostot, puunkaadot ja henkilönostot.

Kuljetukset ja nostot yhdellä autolla

Sesonkiaikana nosturiautot ovat tuttu näky rakennustyömailla eri puolilla Pohjois-Savoa. Kyydissä kulkee rakennustarvikkeita, jotka tarvittaessa nostetaan päätepisteessä korkeuksiin.
– Hoidamme samalla kertaa koko homman: kuorma kyytiin ja nosto korkeille paikoille. Ja kun ammattitaitoa ja kokemusta löytyy, turhia mutkia ei tule ja työaikaa säästyy, Tiihonen kertoo.
Kuljetusliikkeeltä onnistuvat myös erikoiskuljetukset. Tiihosella on lupa kuljettaa korkeintaan kuusi metriä leveitä erikoiskuljetuksia. Tien päälle päästään nopeastikin, sillä yrityksen pakettiautossa on saattoauton varustus ja yhdellä kuljettajalla tarvittava pätevyys.
– Leveämmät kuljetuksetkin onnistuvat, mutta niille täytyy hakea erikoislupa. Näihin voi tulla myös ehtoja esimerkiksi kuljetuksen ajankohdasta.

Talvella lumenpudotuksia ja puunkaatoja

Talvikuukausina Tiihosen yritys tekee myös lumenpudotuksia ja puunkaatoja. Kalusto mahdollistaa molempien töiden tekemisen tehokkaasti ja turvallisesti.
Lumenpudotuksia yritys tekee niin asuintalojen kuin teollisuushallien katoilta. Haastavissa kohteissa työmiehet saadaan katolle turvallisesti nosturin ja henkilökorin avulla. Paikalle voidaan tuoda myös vaihtolava, johon lumet voidaan pudottaa suoraan katolta. Tämä tietää suoraa ajan ja rahan säästöä.
Puita yritys pystyy kaatamaan hallitusti hankalistakin paikoista. Puunkaatokouran avulla puu saadaan alas hallitusti niin, että se ei kaatuessaan riko pihaa. Lisäksi puut ja risut kuljetetaan asiakkaan halutessa pois tontilta.
Tiihonen muistuttaa lopuksi, että hiljaisimpina aikoina yritys myös vuokraa kuljettajia niille kuljetusliikkeille, joiden ruuhkahuippu osuu talvikuukausiin.

p

Kuljetus Tero Tiihonen Oy
puh. 044 280 3325
toimisto@kuljetusterotiihonen.fi
www.kuljetusterotiihonen.fi
Myös Facebookissa