Samuli Räsänen ja veneilijälle suunniteltu Wallas-lämmitin.

Alan harvoihin erikoiskorjaamoihin lukeutuva Kuopion Vaunuhuolto nauttii karavaanarien luottamusta koko Suomen alueella. Myös veneilijöitä palvellaan yhä monipuolisemmin lämmitysjärjestelmistä trailereihin.

Kuopion Vaunuhuollon asentajat korjaavat ja huoltavat matkailuvaunuja ja -autoja 19 vuoden kokemuksella. Erikoisosaamiseen panostava yritys kehittää palveluvalikoimaansa vuosittain. Toimitusjohtaja Samuli Räsänen kertoo että tulevana kesänä myös yhä useampi veneilijä käyttää yrityksen palveluja. Pirttiniemen sataman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kuopion Vaunuhuolto satsaa venepuolella laatulämmittimiin ja -trailereihin.
– Suurin ero matkailuvaunujen ja veneiden lämmittimissä on polttoaine. Autot lämpiävät kaasulla, veneet valopetrolilla ja dieselillä. Veneisiin myymme, asennamme ja huollamme Wallas -lämmittimiä, joiden säätö optimaalisesti toimivaksi on erikoisalaamme. Polttoaine palaa puhtaasti ja energiatehokkaasti, samoin huoltovälit pysyvät pitkinä kun huollot tehdään asianmukaisilla laitteilla ja oikein. Meillä on kaikki tarvittava mittausvälineistö säätötöitä varten ja taito virittää lämmitin parhaaseen iskuunsa, Räsänen kertoo.

Trailerilta vaaditaan kestävyyttä

Lämmityslaitteiden lisäksi Kuopion Vaunuhuolto huoltaa myös venetrailerit.  Trailereilta vaaditaan paljon enemmän kuin yleisesti luullaan, käyttöä on rutkasti enemmän kuin pari kertaa vuodessa.
– Asiakkainamme on paljon virkistys- ja kilpakalastajia, jotka kiertävät koko kesän eri tapahtumissa ja vaihtavat vesialueita tiuhaan. Traileri on kovalla käytöllä ja kestävyys on arvossaan. Meillä pelaa huolto ja korjaus ja uistelijan matka jatkuu uusille apajille, Samuli Räsänen lupaa.

p

Kuopion Vaunuhuolto
Telkkistentie 12, 70460 Kuopio
puh. 017 364 3899
ma – pe  9 – 16
la – su sopimuksen mukaan
samuli@kuopionvaunuhuolto.com
www.kuopionvaunuhuolto.com