Kaisa Liski on ankkuroitunut Kuopioon.

Kuopio on ollut Kaisa Liskille selkeä tavoite jo usean vuoden ajan. Tavoite toteutui, kun hänen kiinteistövälitysyrityksensä jalkautui kaupunkiin. Jonakin päivänä Liski toivoo olevansa kuopiolainen myös vakituisesti.

Liskin Kuopio-rakkaus on syntynyt vuosien saatossa.
– Kuopio on niin merellinen kaupunki kuin sisämaassa olla voi. Uskomattomia järvimaisemia on joka puolella. Hyvä ystäväni ja 5-vuotiaan Manu-poikani kummitäti asuu täällä ja olemme viettäneet paljon aikaa Kuopiossa.
Myös savolainen mentaliteetti on tehnyt syntyjään helsinkiläiseen Liskiin vaikutuksen. Ihmiset tuntuvat olevan leppoisampia, ja aidosti kiinnostuneita.
– Savolaisten uteliaisuudesta puhutaan paljon, mutta minusta se on aitoa kiinnostusta ihmisiin ja elämään ylipäänsä.
Nykyään Liski asuu Hausjärvellä, mutta toivoo, että tulevaisuudessa voisi muuttaa Kuopioon asumaan. Aivan vielä aika ei kuitenkaan ole kypsä.
– Meillä on mieheni kanssa yhteensä viisi lasta, yksi yhteinen ja kaksi omaa lasta edellisten puolisojen kanssa. Siksi on käytännöllistä asua Etelä-Suomessa vielä tovin aikaa. Manu kyllä odottaa innolla Kuopioon muuttoa, pikkuisäntä on nimittäin ollut paljon mukanani toimistoa perustamassa!

Tanssi pitää mielen virkeänä

Liskin elämän täyttää perheen lisäksi työ, mutta rentoutumiskeinojakin löytyy. Kuopiossa ollessaan hän nauttii saunomisesta ja uimisesta Kallaveden rannalla. Hausjärvellä Liski puolestaan suuntaa tansseihin.
– Perjantai- ja lauantai-iltaisin suuntaan tanssimaan. Seuratanssi on minulle mieleinen urheilun muoto. Kun vedän neljä tuntia putkeen lavalla, ovat jalat maitohapoilla ja uni maistuu!
Menestystäkin on tullut, sillä Liski voitti aiemmin tänä vuonna yhdessä parinsa kanssa Seuratanssin ProAm -kultaa buggissa.

Kirja ja tv-ohjelma

Monelle Kaisa Liski on tullut alun perin tutuksi televisiosta Kiinteistökuningattarena. Viime aikoina tv-työt ovat kuitenkin jääneet vähemmälle.
– Olen saanut muutamia kiinnostavia tarjouksia, mutta minusta on tullut ronkeli. En ole valmis olemaan esimerkiksi kuukautta kotoa pois kuvauksissa.
Liskiä on pitänyt kiireisenä myös kirjaprojekti. Joulumarkkinoille tulee opaskirja asunnonmyyjille ja -ostajille. Tulevana keväänä on kuitenkin taas television vuoro.
– Formaatti oli niin kiva, että päätin lähteä mukaan. Siinä minut nähdään aivan erilaisessa ympäristössä kuin tavallisesti, Liski paljastaa salaperäisesti.