Kirjasyksy on täynnä kiinnostavia uutuuksia, Elisa Vlahopoulou kertoo.

Suomalaisen kirjakaupan liikkeet kauppakeskus Minnassa ja Matkuksessa palvelevat sinua, etsitpä sitten hyvää romaania syysiltaan, oppikirjoja kouluun tai toimistotarvikkeita yritykseesi. Vuoden lähestyessä loppuaan on aika päivittää myös kalenteri uuteen. Vuoden 2018 kalenterivalikoima on nyt laajimmillaan!

Myymäläpäällikkö Ulla Carroll-Hämäläinen kertoo, että tulossa on loistava kirjasyksy.
– Tänä syksynä ilmestyy paljon upeita tietokirjoja ja elämäkertoja sekä runsaasti hyvää kertomakirjallisuutta. Henkilökuvaukset Spedestä, Alexander Stubbista ja Pentti Linkolasta ovat saaneet lukijat ostoksille ja lisää hyviä titteleitä on tulossa. Moni suosittu kirjasarja on myös saanut jatkoa, loistavina esimerkkeinä Stieg Larssonin ja David Lagercranzin Millenium-sarjan uutuus ja Carlos Ruiz Zafonin lumoavan kirjasarjan odotettu päätösosa.
Myös Suomi 100 -teema näkyy vahvasti uutuuskirjoissa ja tuo oman ripauksensa kirjatarjontaan. Isänpäivän lähestyessä on hyvä muistaa, että valikoimista löytyy paljon miehille mieluista luettavaa: eräkirjat, historiateokset ja rouheat keittokirjat toimivat hyvin isänpäivälahjana. Ilkka Remeksen jokasyksyinen uutuus on myös varma tärppi monen miehen makuun.

Myy käytetyt oppikirjasi

Suomalaisesta Kirjakaupasta löydät myös oppikirjat. Kanta-asiakkaat saavat oppikirjoista kymmenen prosentin alennuksen. Saatavilla on myös runsaasti digimateriaalia.
– Suosittelen opiskelijoille edullista bundlea, eli pakettia, jossa fyysisen oppikirjan ja siihen liittyvän digimateriaalin saa edulliseen pakettihintaan.
Carroll-Hämäläinen muistuttaa, että Suomalainen Kirjakauppa paitsi myy, myös ostaa käytettyjä, uuden opetussuunnitelman mukaisia oppikirjoja.
– Myy meille käytetty kirjasi, ja säilytä digimateriaali itselläsi kirjoituksia varten, hän vinkkaa lukiolaisille.

Kaikki toimistoon Suomalaisesta

Yritysasiakkaille Suomalainen Kirjakauppa on julkaissut uuden, päivitetyn toimistokatalogin, joka palvelee asiakkaita kattavasti. Yritysasiakkaaksi liittymällä asiakas saa käyttöönsä monipuoliset edut.
– Yritysasiakas saa esimerkiksi normaalihintaisista toimistotarvikkeista, kalentereista ja kahvio-, hygienia ja siivoustuotteista kymmenen prosentin alennuksen. Lisäksi on kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset ja paljon muita alennuksia.
Yritysasiakkaaksi liittyminen on maksutonta ja ostokset voi maksaa kätevästi laskulla. Tarvittaessa tuotteet toimitetaan suoraan yritykseen seitsemän euron hintaan.
– Meillä välitetään aidosti yrityksistä, tervetuloa asiakkaaksi!


Syksyn kuumimmat kirjauutuudet:

Kauppakeskus Minnan liikkeessä työskentelevä Elisa Vlahopoulou keräsi lukijoille viisi tärppiä syksyn uutuuskirjoista.

– Kjell Westö: Rikikeltainen taivas
– Jari Aarnio, Vepe Hänninen: Myrkky
– John Grisham: Ilmiantaja
– Jojo Moyes: Ne jotka ymmärtävät kauneutta
– Anna Taipale: Sydänjuttu

p

Suomalainen Kirjakauppa
Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
puh. 010 405 5010
kuopio.minna@suomalainen.com

Matkus

Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 21, la 10 – 19, su 11 – 18
puh. 010 405 5020
kuopio.matkus@suomalainen.com
www.suomalainen.com
Facebookissa
Suomalainen Kirjakauppa