Ensimmäinen Apteekki tuntee urheilijan ja kuntoliikkujan tarpeet. Apteekki tekee tiivistä yhteistyötä Kuopio Steelersin kanssa. Tapio Jääskeläinen ja Justin Bell kertovat, että amerikkalainen jalkapallo fyysinen laji, jossa rooleja
on kaikenkokoisille  pelaajille.

Kuopion Ensimmäinen Apteekki on palvellut kuopiolaisia jo 240 vuotta. Pyöreitä vuosia juhlittiin toukokuun lopulla. Aihetta juhlaan on myös Jynkän sivuapteekissa, joka on toiminut 30 vuoden ajan.

Ensimmäinen Apteekki tarjoaa palvelua ihmiseltä ihmiselle. Henkilökunta neuvoo ja ohjaa lääkkeiden käytössä ja oikean tuotteen valinnassa.
Apua kannattaa kysyä rohkeasti. Vaikka asiat voivat olla intiimejä, nolostumiseen ei ole syytä.
– Koska haluamme neuvoa kokonaisvaltaisesti, saatamme esittää muutaman henkilökohtaisenkin kysymyksen. Niillä on kuitenkin aina jokin tarkoitus, meille intiimeiltäkin kuulostavat asiat ovat arkipäivää, sanoo apteekkari Eija Joki.
Osa hyvää palvelua ovat ostosten kotiinkuljetus ja koneellinen annosjakelu, joka helpottaa lääkearkea.

Välitämme ympäristöstä

Ympäristöarvot ovat Ensimmäiselle Apteekille tärkeitä. Ympäristön hyvinvointia edistävät konkreettiset arkipäivän teot, kuten lääkejätteiden ja muiden syntyvien jätteiden asianmukainen lajittelu. Lisäksi valikoimassa on ympäristöystävällisiä ja vegaanisia tuotteita.
Myös asiakkaita muistutetaan lääkekaapin siivouksesta.
– Lääkekaapin siivous on helppoa: pahvikuoret pahvinkeräykseen, lasipullot lasinkeräykseen, muovipurkit roskiin ja lääkkeet apteekkiin. Erikseen on pakattava ainoastaan jodivalmisteet ja sytostaatit, Joki neuvoo.
Ensimmäinen apteekki kuuluu Avainapteekit-ketjuun ja noudattaa sen ympäristöohjelmaa. Ketjulle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja vaihdamme päivän kuulumiset. Jonoja meillä on harvakseltaan, kertoo apteekkari Eija Joki. Louis Widmerin parfyymi on uutuustuoksu, jossa ei ole lainkaan allergisoivia aineita.

p

Kuopion Ensimmäinen Apteekki
Vuorikatu 22, 70100 Kuopio
puh. 044 744 2501
ma – pe 8 – 20, la 9 – 17, su 12 – 16
www.kuopionensimmainenapteekki.fi