Apteekkikosmetiikan outletit ovat harvassa. – Moni asiakas tulee tutustumaan valikoimaan tuttavansa suosituksesta. Ja kun kerran on käynyt, tulee yleensä uudelleen, farmaseutti Tiina Leskinen kertoo.

Kuopion Uuden apteekin erikoisuus on outlet, josta löytyy apteekkikosmetiikan huippumerkkejä sopuhintaan.

Outletiin on koottu kosmetiikkavalmistajien valikoimista poistuvia tuotteita, kuten kasvojenhoitotuotteita, pesuaineita, kosteusvoiteita sekä aurinkotuotteita. Valmistajista edustettuina ovat Aco, Vichy, La Roche-Posay ja Lierac.
– Valmistajat antavat outletiin myytäväksi esimerkiksi sesonki- ja kampanjatuotteitaan. Alennusprosentit sovitaan yhdessä, esimerkiksi Acon tuotteet myydään puoleen hintaan, Tiina Leskinen kertoo.

Itselle tai lahjaksi

Outletin suosikeiksi ovat nousseet kosmetiikkapakkaukset, jotka sopivat paitsi omaan käyttöön myös lahjaksi tai tuliaiseksi.
– Emme myy vanhentuvia tuotteita vaan valmistajien valikoimasta poistuvia tuotteita, joilla on normaali käyttöaika, apteekkari Paula Saarinen sanoo.
Kuopion Uusi apteekki palvelee Kolmisopen kauppakeskuksessa. Pysäköintitilaa on reilusti ja aukioloajat ovat pitkät, joten asioimaan on helppo poiketa. Apteekin tiloissa toimii myös kauneushoitola.

p

Kuopion Uusi apteekki
Kolmisopentie 3, 70780 Kuopio
ma – pe 9 – 20, la 9 – 18, su 12 – 18
puh. 017 264 8100
www.kuopionuusiapteekki.fi