Vilkkaan Pursiseura-sataman läheisyyteen rakennettava halli valmistuu kesällä 2018.

JV-Hallit tarjoaa laadukkaita varasto-, talli- ja harrastetiloja. Uusi hallikiinteistö nousee Itkonniemen Vesitielle kesällä 2018.

JV-Hallien toiminnan lähtökohta on rakentaa mahdollisimman monipuolisia ja monikäyttöisiä tiloja erilaisiin tarpeisiin. Erikokoiset tilat sopivat niin harraste- kuin varastotilaksi. Hallit suunnitellaan ja toteutetaan viimeisintä rakennustaitoa käyttäen, varmistaen energiatehokkaan ja käyttäjäystävällisen lopputuloksen.
– Hallitilan hankkiminen on yhtä vaivatonta kuin asunnon ostaminen. Omistaminen on huoletonta ja kiinteistön ylläpidosta vastaavat paikalliset, luotettavat toimijat, Joni Ronkainen kertoo.

Itkonniemellä uusi halli

Kiinteistö sijaitsee Itkonniemellä, vain kolmen kilometrin päässä keskustasta. Vesitielle valmistuvat hallitilat sisältävät 33 – 178 neliön kokoisia tiloja säilytykseen, harrastus- tai liiketoimintaan.
– Olemme kiinteistöä suunnitellessa ottaneet huomioon sen, että monipuolinen tilatarjonta vastaisi mahdollisimman hyvin erilaisiin tarpeisiin.
Kiinteistö rakennetaan laadukkaista materiaaleista, jolloin sen arvo säilyy pitkään. Tontilla on myös asfaltoitu piha sekä valaistu ja kameravalvottu piha-alue.
– Tilat ovat nyt ennakkomyynnissä, joten ota pikaisesti yhteyttä. Otamme myös vastaan toiveita seuraavan hallin sijainnista. Minne sinä toivoisit uusia hallitiloja? Ronkainen tiedustelee.

 

 

p

JV-Hallit
Vesitie 3, 70500 Kuopio
puh. 050 351 5995
info@jvhallit.fi
www.jvhallit.fi
Myös Facebookissa