Ismo Puurunen tuntee tuotantotilojensa hyllyt ja laitteet tarkalleen.

Siilinjärveläinen Savon Keittiökeskus Oy tekee keittiö-, kodinhoitohuone, saniteettitilojen-, ja muut kodin kalusteet yksilöllisesti ja aina laadukkaista raaka-aineista. Vuonna 1988 perustettu perheyritys palvelee niin yksityisasiakkaita kuin myös rakennusliikkeitä.

Ismo Puurunen alkoi valmistaa kodin kiintokalusteita 1980-luvun nousukaudella. Siilin Kalustepajan nimellä perustettu yritys valitsi alusta lähtien periaatteet, joita noudattamalla tiukassa kilpailussa on pärjätty. Panostus työn ja materiaalien laatuun on kantanut lama- ja nousukausien yli. Tuote- ja ihmistuntemus ja siihen perustuva osaava asiakaspalvelu ovat osoittautuneet arvokkaiksi taidoiksi.
– Teemme yksilöllisiä keittiöitä ja tarvittaessa ideoimme asiakkaan kanssa koko paketin alusta loppuun. Ammattitaitomme auttaa löytämään oikeat värit, mallit ja materiaalit. On osattava kuunnella ja pohtia vaihtoehtoja yhdessä asiakkaan kanssa, Ismo kertoo ja muistuttaa että hienotunteisuuttakin tarvitaan.
– Ei ole harvinaista, että uutta keittiötä suunnittelevalla pariskunnalla on vaihtelevia visioita kodin hermokeskuksen olemuksesta. Olemme kuitenkin vuosien kuluessa saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen. Yhteinen sävel löytyy useimmiten pian, muusikkonakin tuttu Ismo Puurunen kertoo.

Laatua ja jatkuvuutta

Savon Keittiökeskus Oy on perheyritys, jonka toimitusjohtajana toimii Ismo Puurusen puoliso Anna-Maija Puurunen ja mukana ovat myös kolme tytärtä, Liisa Äimälä, Loviisa ja Liina Puurunen. Anna-Maija kertoo viime vuonna osakeyhtiöksi muuttuneen yrityksen vaiheista. Uudenlainen viestintä vaikuttaa osaltaan ostokäyttäytymiseen.
– Nykyään asiakkaat etsivät netistä tietoa ja ovat paremmin selvillä materiaaleista ja muista seikoista jo meille tullessaan. Sosiaalinen media vaikuttaa sekin, asiakaskokemukset leviävät kulovalkean lailla. Siksi panostus laatuun ja asiakaspalveluun on entistä tärkeämpää. Halpojen materiaalien houkutuksiin ja keinotekoisiin polkumyynteihin emme aio langeta. Tällä alalla ei pikavoitoilla jatkuvuutta turvata, Puuruset toteavat yhdessä.

p

Savon Keittiökeskus Oy
Teollisuustie3, 71800 Siilinjärvi
Suunnittelu ja myynti
Ismo Puurunen 0400 671 545
Anna-Maija Puurunen 0400 935 499
Liisa Äimälä 040 630 0840
savonkeittiokeskus@gmail.com
Soita ja sovi henkilökohtainen suunnitteluaika, myymälässämme tai kotonasi.