Saaristokaupunkiin on valmistunut Asunto Oy Kuopion Kultalahti Kallaveden rannalle.

RP- Karmilla on pitkä, yli 25 vuoden kokemus asuntotuotannosta. Perheyhtiö panostaa laatuun ja yleiseen siisteyteen niin työn laadussa kuin työmaillakin. Tällöin työturvallisuus paranee ja materiaalihävikki on minimissään. Valmiit asunnot ovat sellaisia, missä itsekin haluaisi asua.

RP-Karmi perustettiin 25 vuotta sitten, mutta Antero Huuskonen on rakentanut asuntoja yli 45 vuotta. Pitkä kokemus ja vahva työmoraali näkyvät työn jäljessä. Rakentamisessa käytetään laadukkaita materiaaleja ja työt tehdään huolella.
– Asunnon ostopäätöstä tehdessä olisi hyvä ottaa huomioon, mitä hinta pitää sisällään ja mitä sijoitetulla pääomalla saa vastineeksi, Huuskonen sanoo.
RP-Karmin toimintatapa on, että lopputulos on laadukas ja viimeistelty. Pääsääntöisesti rakentaminen tehdään omana työnä ja aliurakoitsijat ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Yritys työllistää tällä hetkellä noin kymmenen henkilöä. Monet työntekijöistä ovat olleet palveluksessa jopa yli kaksikymmentä vuotta. Uudet työntekijät perehdytetään ja koulutetaan sisäistämään yrityksen toimintatapa. Molemminpuolinen kunnioitus ja luottamus on kova.
– Meillä on hyvä, ammattitaitoinen työporukka, joka on sisäistänyt yrityksemme linjan tehdä huolellista ja hyvää työtä.
Oman tärkeän panoksensa rakennuspuoleen tuo Tero Huuskonen, jolla on vahva kokemus ja tietotaito rakentamisesta. Kuten isänsä, hän on ollut rakentamisessa mukana jo 15-vuotiaasta lähtien.

Mielenkiintoisia kohteita Saaristokaupungissa

RP-Karmi rakentaa asuntoja monipuolisesti. Suurin osa asunnoista valmistuu rivitaloihin, mutta yritys rakentaa myös omakoti-, paritalo sekä kerrostalokohteita Kuopion talousalueella. Saarintokaupunkiin on juuri valmistunut Asunto Oy Kuopion Kultalahti Kallaveden rannalle. Rautaniemeen puolestaan rakennetaan rivitalokokonaisuus As Oy Kuopion Rautapuisto.
– Asunnonostamista harkitsevien kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Mitä aikaisemmin asukas on mukana, sitä enemmän hän pääsee vaikuttamaan ratkaisuihin rakentamisvaiheessa, Huuskoset muistuttavat.

Juha Turunen ja Karoliina Laitinen sekä Limppu-koira viihtyvät uudessa kodissa. Kuvausrekvisiitta: peitto © Satu Nisu Design

Haaveiden mukainen koti

Juha Turunen ja Karoliina Laitinen ostivat kodin RP-Karmilta.
– Päätökseen vaikutti ihanteellinen sijainti. Lisäksi tiesimme ennakkoon, että RP-Karmi tekee asiat laadukkaasti ja jämptisti, Turunen kertoo.
Kaupantekoprosessi meni joustavasti ja mutkattomasti. Pariskunta oli liikkeellä hyvissä ajoin, joten he pääsivät vaikuttamaan rakennusratkaisuihin ja valitsemaan pintamateriaalit mieleisikseen.
– Halusimme pieniä yksityiskohtia asuntoomme ja ne toteutettiin toiveidemme mukaisesti. Esimerkiksi halusimme ulkoporeammeen, joten RP-Karmi teki tarvittavat rakenteelliset muutokset, että ammeen asentaminen onnistuu.
Myös valaistuksen suunnittelussa ammattitaitoisen sähkömiehen osaamisesta oli iso apu.
– Voimme kyllä ehdottomasti suositella RP-Karmia. Kaikki pidettiin, mitä luvattiin, saimme laadukasta palvelua ja kodistamme tuli juuri sellainen kuin haaveilimme.

 

p

RP-Karmi
Valssarintie 2, 70900 Toivala
Myynti
puh. Saara 040 586 0090
Työmaa-asiat:
puh. Antero 0400 424 035
puh. Tero 040 766 1757
myynti@rp-karmi.fi
www.rp-karmi.fi