Kun ilmastointi on kunnossa, on kesäteillä mukava ajella. Mikko Hakkarainen huoltaa ilmastoinnit ammattitaidolla ja kokemuksella.

Huolehdi ilmastointi kesäksi kuntoon

Kesän lähestyessä on aika huolehtia auton ilmastointi kuntoon. Pitkillä kesäloma-matkoilla on mukavampi matkustaa ilmastoinnin toimiessa moitteettomasti.  BG vaihteistohuolto puolestaan pitää huolta automaattivaihteiston kunnosta.

Laakkonen tekee ilmastointihuollot edustamilleen automerkeille vahvalla ammattitaidolla. Ilmastointihuolto on syytä tehdä autoille kolmen vuoden välein, sillä kaasu vajuu toimivastakin ilmastoinnista. Huollossa vanha kaasu ja mahdollinen kosteus imetään pois, tilalle laitetaan uusi RI34A-kaasu sekä vuotoväriaine, joka helpottaa vian selvittämistä, mikäli ongelmia ilmenee myöhemmin.
– Jos ilmastointi ei toimi kunnolla, auto kannattaa tuoda huoltoon pikimmiten. Ensimmäisiä merkkejä viasta on, ettei kylmää ilmaa tule kunnolla tai ilmastointi on tehotonta. Myös ummehtunut haju kertoo, ettei kaikki ole kunnossa, korjaamopäällikkö Janne Pyykönen ja jälkimarkkinointipäällikkö Seppo Keränen kertovat.
Haju poistuu sisäkennon puhdistuksella. Kemiallisilla aineilla tehtävä desifiointikäsittely poistaa mikrobikasvustot. Käsittely on hyvä tehdä silloin tällöin, vaikkei varsinaisia hajuhaittoja vielä olisikaan.

Uudet öljyt automaattivaihteistoon

Laakkosella huolletaan myös autojen automaattivaihteistot. Vaihteistoissa käytettävä öljy hapettuu ajan myötä, muuttuu paksummaksi ja alkaa liata vaihteistoa. Autonomistaja huomaa, ettei automaattivaihteisto toimi moitteettomasti. Osalla autoista öljynvaihto kuuluu huolto-ohjelmaan, mutta uudella öljynvaihtolaitteella se onnistuu myös muihin automaattivaihteisiin autoihin.
– Öljynvaihto tehdään huuhtelemalla vaihteisto puhdistusaineella. Lika liuottuu pois ja öljy saadaan vaihdettua sataprosenttisesti uuteen. Lopputuloksena on vaihteiston pehmeämpi toiminta, pienentynyt polttoaineen kulutus sekä vähemmän vikoja. Kannattaa siis kysyä lisätietoja ja tarjousta huoltopalvelustamme.

Hyödynnä koroton maksuaika

Kevään tulleen myös autojen tuulilasit ovat kovilla. Laakkosella tehdään vakuutusyhtiöiden valtuuttaamana myös autonlasien korjauksia ja vaihtoja.
Olipa huollon tarve mikä tahansa, asiakkaan kannattaa muistaa Laakkonen-tilin edut. Huolloille ja korjauksille on mahdollista saada kolme kuukautta korotonta maksuaikaa ja laskun voi maksaa myös erissä.

Ota talteen Laakkosen XPress-kuponki ja hyödynnä huoltotarjoukset!

p

Laakkonen Kuopio
Leväsentie 33, 70780 Kuopio
puh. 010 633 0633
(Audi, Volkswagen, vaihtoautot)
Automyynti ma – pe 9 – 18, la 10 – 15
Huolto ma – pe 7.30 – 17
Suorahuolto ma – pe 8 – 16
Varaosat ma – pe 7.30 – 17
Kallantie 10 – 12, 70400 Kuopio
(BMW, Mazda, Peugeot, Seat)
Automyynti ma – pe 9 – 18, la 10 – 15
Huolto ma – pe 7.30 – 17
Suorahuolto ma – pe 7.30 – 17
Varaosat ma – pe 7.30 – 17
www.laakkonen.fi