Meiltä saa hyvät grillilihat sekä palanpainikkeeksi alkoholittomia viinejä ja erikoisoluita, Kari Voutilainen esittelee.

Lihapiste K. Voutilainen myy grillaajille ja muille kotikokeille tuoretta, kotimaista laatulihaa. Tarjolla on myös monipuolinen valikoima kausituotteita erilaisiin juhliin.

Kesän herkkuhetkiin Lihapisteestä voi noutaa mehevät ja monipuoliset lihatuotteet grillausta varten.
– Suosikkina ovat possun fileevartaat, joita ostetaan todella mukavasti pitkin kesää. Myös takuumureat naudanpihvilihat ovat asiakkaiden kestosuosikkeja, yrittäjä Kari Voutilainen esittelee.
Hieman harvemmin käytettyä lihaa ovat esimerkiksi poron sisäpaisti ja kylmäsavuleikkele. Myös poron paistikäristystä on Lihapisteestä saatavilla.
Voutilainen kertoo, että kesällä menee hyvin kaupaksi myös hampurilaispihvejä ja -juustoja sekä tietenkin makkaroita ja raakamakkaroita.
Lihapisteen tunnuksi ovat asiantuntevan, reilun palvelun perinteet ja tuotteiden korkea laatu. Periaatteena on tarjota asiakkaille myös valmiita lihatuotteita, kuten karitsanlihamureketta.
– Meillä käy paljon kanta-asiakkaita sekä kesällä myös mökkiasukkaita ja matkailijoita. Monet kysyvät erilaisia lihareseptejä ja niitäkin meiltä löytyy, aiemmin keittiömestarinakin työskennellyt Voutilainen lupaa.

 

 

p

Lihapiste
K. Voutilainen
Kuopion kauppahalli
ma – pe 8 – 17, la 8 – 15
puh. 017 261 7632
kari@lihapiste.fi
www.lihapiste.fi
Myös Facebookissa