Monipuolinen lounas tarjoillaan arkisin klo klo 11 -14.

Vuorelassa, aivan rampin tuntumassa, on noin puolen vuoden ajan toiminut ravintola PotHole. Monipuolinen ravintola tarjoaa arkisin laadukkaista raaka-aineista valmistetun lounaan buffet-pöydästä. Iltaisin ja viikonloppuisin listalta löytyvät pizzat, friteeratut kanaruoat sekä finger foodit, jotka sopivat myös juomien kyytipojaksi.
– Olemme erilainen toimija Kuopion ja koko Savon alueella. Esimerkiksi lounaspöytämme sisältää monipuolisen, runsaan salaattipöydän suomalaisista raaka-aineista valmistettuna. Teemme lämpimät ruoat kaasulla ja valurautapannulla. Myös alkuvuodesta tulevilta á la carte -listaltamme löytyvät pannuruoat, joissa maku ja aromit ovat aivan eri luokkaa kuin yleensä, yrittäjä Henri Hyttinen kertoo.
Lounasta tarjotaan arkisin klo 11 – 14 ja kanaruokia sekä finger foodeja klo 14 eteenpäin. Ravintolassa on myös A-oikeudet. Perinteisten siiderien, oluiden ja viinien lisäksi valikoimissa ovat muun muassa erikoisoluet.

Myös catering-palvelut

PotHolen iso keittiö antaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluukin pitopalvelu.
– Catering-palvelumme ulottuu Siilinjärvi-Kuopio -akselille, tapauskohtaisesti kauemmaksikin. Menut räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopiviksi aina alkupaloista jälkiruokaan asti. Oma reseptiikkamme ja ainutlaatuinen makumaailmamme takaavat onnistuneen tarjoilun.
Myös PotHolen tilat soveltuvat hyvin pieniin juhliin ja kokouksiin. Kaikkiaan ravintolassa on tällä hetkellä noin 30 asiakaspaikkaa.

p

PotHole
Tammirannantie 4, 70910 Vuorela
su – to 11 – 20 , pe – la 11 – 21
puh. 040 537 2233
Myös Facebookissa