Pikkumakkeen yrittäjä Marita Inkinen kehittää valikoimaa jatkuvasti asiakkaiden mieltymysten mukaan. – Jos olet löytänyt vaikkapa matkoillasi uusia ihania herkkuja, kerro toiveesi meille.

Herkkukauppa Pikkumakkeen myymälässä on makeisia, suklaata, erikoiskahveja ja irtoteetä jokaiseen makuun. Uudempia tulokkaita ovat marjahillot ja -kastikkeet. Nautiskele itse tai kääräise pakettiin!

Herkut sopivat mainiosti lahjaksi. Esimerkiksi monet yritykset muistavat herkkukoreilla työntekijöitään ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta. Yhtä hyvin herkkukorilla voi ilahduttaa ystävää.
Pikkumakkeessa herkkukorit kootaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Täytteeksi sopivat niin makeiset, hillot, kahvit kuin teetkin.
– Tällainen lahja tulee käytettyä, koska korissa on jokaiselle jotakin. Tilaus kannattaa käydä tekemässä hyvissä ajoin syksyllä, yrittäjä Marita Inkinen sanoo.

Toteutamme toiveesi

Inkinen kertoo, että Pikkumakkeen valikoima päivittyy jatkuvasti vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. La Pralinen tryffelit ja muut tutut suosikit saavat rinnalleen jatkuvasti houkuttelevia uutuuksia.
Asiakkaiden mieltymykset näkyvät monipuolisessa valikoimassa sekä tuttuina että harvinaisempien, pienten valmistajien tuotteina.
– Jos mielessäsi on jokin tietty tuote tai olet matkoilla löytänyt jotain uutta, kerro siitä rohkeasti. Selvitämme, saammeko tuotetta meille, Inkinen kannustaa.
Uusista suosikkituotteista Inkinen mainitsee esimerkkinä kuopiolaisen Café Nazca -paahtimon kahvit. Todellinen kahvinautiskelija hankkii samalla laadukkaat kahvinvalmistusvälineet kannuista suodatinpapereihin ja myllyihin.

p

Herkkukauppa
Pikkumakkee
Kuopion Kauppahalli
puh. 017 261 6751
ma – pe 9 – 17, la 9 – 15
pikkumakkee@pikkumakkee.fi
www.pikkumakkee.fi
facebook.com/pikkumakkee
instagram.com/pikkumakkee