Sari Vallitulle (oik.) ja Jaana Kuiperille hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia.

Kauneuskeskus Sari Vallittu Siilinjärven Toritiellä on kokenut syksyn aikana muodonmuutoksen. Pintojen uusimisen lisäksi tiloihin rakennettiin omat hoitohuoneet, joten hoidoista pääsee nauttimaan rauhallisessa ympäristössä.

Lämminhenkisessä kauneuskeskuksessa työskentelevät SKY kosmetologi Sari Vallittu sekä SKY kosmetologi Jaana Kuiper. Hoitojen palveluvalikoimaan kuuluvat perushoitojen, kuten kasvo-, jalka- ja käsihoitojen, kestovärjäysten ja sokerointien lisäksi myös erilaiset erikoishoidot ja laitehoidot.
– Esimerkiksi HydraFacial on tehokas ihonpuhdistushoito. Siinä iho kuoritaan ja puhdistetaan koneellisesti, jonka jälkeen seerumit imeytetään iholle. Hoitoa tehostamaan voidaan myös käyttää muun muassa happo- tai anti-aging -ampulleja, Vallittu kertoo.
Dermapen 3 -mikroneulaus on erittäin tuloksellinen hoito ihon kiinteytykseen, juonteisiin ja arpiin. Payot-erikoiskasvohoidot taas tuovat kosteutta, heleyttä ja kiinteyttä iholle ja hemmottelevat kokonaisvaltaisesti.
Kauneuskeskuksessa tehdään myös kestopigmentointeja. Kestomeikki tarjoaa kiireiseen arkeen helpotusta ja takaa huolitellun ilmeen joka tilanteessa.

Laadukkaat tuotteet ja yksilöllistä palvelua

Hoidoissa käytettävät ja myynnissä olevat tuotteet ovat laadukkaita ja tutkittuja hoitolasarjoja.
– Payot on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu tuotemerkki ja Medik8 edistyksellinen, tutkitusti tehokas amerikkalainen ihonhoitosarja. Värikosmetiikassa meillä on käytössä saksalainen Arabesque, joka on laadukas mineraalipohjainen meikkisarja.
Sari Vallittu on toiminut yrittäjänä kaksi vuotta, mutta samalla paikalla hän on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2006 lähtien. Monet asiakkaat ovatkin tulleet vuosien varrella tutuiksi. Asiakaskunnan ikähaitari on laaja, nuorimmat asiakkaat ovat teini-ikäisiä, vanhimmat yhdeksänkymppisiä.
– Asiakkaiden hyvinvointi on meille tärkeä asia. Käymme säännöllisesti koulutuksissa ja pidämme ammattitaitoa yllä. Katsomme aina yksilöllisesti, mikä hoito sopii asiakkaalle parhaiten. Haluamme palvella asiakkaitamme ammattitaidolla ja täydellä sydämellä, Sari ja Jaana kertovat.

p

Kauneuskeskus
Sari Vallittu
Toritie 8, 71800 Siilinjärvi
ma – pe 9 – 17, la sop. mukaan
puh. 017 462 1428
050 307 1072
kauneus.k@elisanet.fi
www.kauneuskeskus-vallittu.fi
Myös Facebookissa