Tulikivi-studion Teemu Kemppainen opastaa upeiden Tulikiven tulisijojen ja kiukaiden maailmaan.

Kuopion Tulikivi-studion Teemu Kemppainen on tulisijojen ammattilainen.

Kuopion Volttikadulla Pukkilan myymälän yhteydessä toimiva Tulikivi-studio tarjoaa tulisijojen ja kivitasojen erikoisosaamista. Yrittäjä Teemu Kemppainen on toiminut jo yli kymmenen vuotta Tulikivellä, joten palvelua on tarjolla vahvalla ammattitaidolla.
– Olin Kajaanissa Tulikiven asentajana kymmenisen vuotta, kunnes perustin ensimmäisen Tulikivi-studioni. Nyt Kuopioon perheen kanssa muutettuani yritys seurasi mukanani, Kemppainen kertoo.

Tulitikut käteen

Valikoimat kattavat kaikki Tulikiven tuotteet aina tulisijoista ja kiukaista graniittisiin tai marmorisiin laattoihin sekä työtasoihin. Yritys tarjoaa eri tulisijaratkaisut “tulitikut käteen” -periaatteella. Tällöin asentajat huolehtivat vanhan tulisijan purkamisesta, lattian tai anturan vahvistuksesta, piipun ja muurin muurauksesta sekä uuden tulisijan asennuksesta tarvittavien viimeistelyjen kanssa. Myös uudisrakennuksiin tulisijat asennetaan aina ammattilaisten toimesta.
Tulikivi-studion vahvuuksiin kuuluu myös laaja ammattiasentajien verkosto, joka huolehtii asennuksista koko Pohjois-Savon alueella. Tämä tekee palvelusta joustavaa ja asiakkaan aikatauluihin helposti sovitettavaa.
– Kaikki on tehty mahdollisimman laadukkaaksi ja helpoksi asiakkaillemme. Heillä on täällä studiolla hyvä mahdollisuus tutustua eri vaihtoehtoihin sekä miettiä juuri heille räätälöity tulisijaratkaisu, Kemppainen kuvailee ja kutsuu kaikki tutustumaan tyylikkäisiin ja suomalaisena käsityönä tehtyihin tulisijoihin.

p

Tulikivi-Studio,
Kuopio
Volttikatu 6, 70700 Kuopio
puh. 040 306 3069
studio.kuopio@tulikivi.fi
www.tulikivi.fi
www.facebook.com/tulikivisuomi