Lasinen kaideratkaisu tuo tilaan avaruutta.

Kuopion Lasimestareiden monipuolisiin palveluihin kuuluvat erilaiset sisustuslasiratkaisut. Laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Lasi on yhtä aikaa trendikäs, mutta myös hyvin ajaton sisustusmateriaali. Erilaiset sisustus- ja kaidelasiratkaisut tuovat tilaan aivan uuden ilmeen.
– Esimerkiksi kaidelasit saa usein kiinnitettyä pistekiinnityksellä tai tolppaan niin, että lopputulos ilmavan ja hengittävän näköinen. Ero vaikkapa vanhoihin mäntypuisiin portaiden kaiteisiin on huomattava. Paras kiinnitystapa katsotaan aina tapauskohtaisesti ammattilaistemme toimesta, toimitusjohtaja Miia Airaksinen kertoo.
Lasiseinät ja lasiliukuovet lisäävät huoneeseen avaruuden tuntua. Myös saunaan lasi tuo uutta ilmettä. Lasisen saunanoven lisäksi voi myös koko seinän tehdä lasista. Keittiön välitilaan taas lasi tuo mukavaa vaihtelua perinteisen laatan sijaan. Kirkkaan lasin taakse voi laittaa mieleisensä kuviotapetin tai vaikka valokuvia, joita lasi suojaa.
Sisustuslasia saa niin kirkkaana kuin värillisenä tai kuvioituna. Kaidelaseissa suosituinta on rautavapaa lasi, josta normaalilasin vihertävyys on poistettu ja on näin ollen täysin kirkas.
– Kaikenlaisissa kaideratkaisuissa, niin yksityisissä kuin julkisissa tiloissa luotamme laadukkaisiin saksalaisiin Q-railingin tuotteisiin. Hienostunut muotoilu, lyömätön laatu, erinomainen turvallisuus, nopea asennus – sitä on Q-railing. Ammattitaitoinen ja pitkän kokemuksen omaava henkilökuntamme auttaa suunnittelussa ja löytää kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivat ratkaisut.

Aina on hyvä aika terassilasitukselle

Vaikka syksyn myötä ilman viilentyvät, on nyt hyvä aika myös terassin lasitukselle. Lasitus pidentää terassin käyttöaikaa niin syksyllä kuin keväällä. Lasitus onnistuu myös talviaikaan, joten nyt toimimalla pääset avaamaan terassikauden ja nauttimaan kevään ensisäteistä jo hyvissä ajoin!

p

Kuopion Lasimestarit
Telkkistentie 6, 70460 Kuopio
ma – pe 8 – 16.30
puh. 0440 622 132
toimisto@kuopionlasimestarit.fi
www.kuopionlasimestarit.fi
Myös Facebookissa