Asko Seppänen (vas.) on tyytyväinen uuteen ”lisäolohuoneeseensa”. Sami Koistinen toteaa, että kotimaisen lasiterassin hankkiminen on turvallinen valinta.

SK-Lasi Oy myy ja rakentaa Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Lacerta-lasiterasseja, jotka koostuvat viimeistellystä liimapuurungosta, karkaistusta lasikatteesta ja lasiseinistä sekä tarvittaessa myös perustuksista.

SK-Lasi asensi Siilinjärvellä Asko ja Salla Seppäsen rivitaloasunnon yhteyteen noin 15 neliön lasiterassin. Toimitukseen kuuluivat lasiterassin runko, lasit, lasirungot ja ruuvipaalut. Seppänen asensi itse terassin lankkulattian.
Asko Seppänen on tyytyväinen töiden sujumiseen ja lopputulokseen, sillä asuntoon saatiin näin mukavasti lisää oleskelutilaa.
– Pystytystyöt sujuivat hyvin ja terassi on toimiva. Mukava tässä on ruokailla tai juoda kahvit, vaikka sää olisi sateinenkin. Terassimme ei varsinaisesti ole auringon puolella, joten aion hankkia säteilylämmittimet. Niin pääsemme nauttimaan lisäolohuoneesta aika pitkälle myös kesäkauden ulkopuolella, Seppänen kertoo.
Terassin kaikki lasiseinät voidaan avata, mikä helpottaa kulkemista ja parantaa tuuletusta kesäkuumalla.

Yksilöllinen tuote

SK-Lasin yrittäjä Sami Koistinen kertoo, että jokainen terassikohde mitataan ja valmistetaan yksilöllisesti. Tarjolla on erilaisia sävylaseja, rungon sävyjä ja lasijakoja asiakkaan toiveiden mukaisesti.
– Teemme lasiterassin tarvittaessa perustuksista lähtien täysin valmiiksi. Lasien asennus onnistuu hyvin myös talviaikana, ja keskimäärin asennukseen tarvitaan kaksi-kolme työpäivää, Koistinen sanoo.
Suunnitteluvaiheessa kannattaa tarvittaessa olla yhteydessä paikalliseen rakennusvalvontaan, sillä rakennusmääräykset vaihtelevat kunnittain.

p

SK-Lasi Oy
Volttikatu 12, 70700 Kuopio
puh. 0400 157 707; 0500 377 408
ma – to 8 – 16.30, pe 9 – 14
kuopio@sk-lasi.fi
www.sk-lasi.fi
Myös Facebookissa