Laskiaisena on aika kaivaa pulkat ja sukset esille ja nauttia talven riemuista. Sunnuntaina perheille ja kaikenikäisille ulkoilijoille on luvassa paljon ohjelmaa eri puolilla Kuopion seutua.

Tässä muutama menovinkki:

Koko perheen ohjelmaa Poukamassa

Poukaman leirikeskuksessa vietetään Koko perheen laskiaistapahtumaa. Ohjelma alkaa hartaushetkellä klo 14 ja kestää aina klo 16 saakka. Luvassa on muun muassa pulkkamäkeä, poniratsastusta, napakelkkailua ja laskiaispullan tuunausta. Tapahtumassa esiintyy myös lauluryhmä Verso. Tapahtuman järjestää Puijon seurakunnan pohjoisen alueen toimintaryhmä sekä Päivärannan asukasyhdistys.

Myös muualla tapahtuu

Hiihtokeskus Kasurilassa on Savon Sanomien laskiaistapahtuma klo 11 – 15.  Ohjelmassa on pulkkakisa sekä laskettelukisoja koko perheelle. Pientä korvausta vastaan pääsee nauttimaan myös koira-ajelusta. Koko päivän ajan Kasurilan hissiliput saa puoleen hintaan.

Laskiaisena lasketaan myös muun muassa Riemurinteen Laskiaisriehassa Vehmasmäessä sekä Koko perheen laskiaistapahtumassa Nuorisotalo Majakalla. Myös Vuorelan Kunto järjestää Laskiaisriehan Vuorelan koululla, ohjelmaa on sekä koulun läheisessä mäessä että sisätiloissa koululla.