Lelukauppa Partasen Minna Kunnasluoto ja Bowl D1nerin Miika Keihänen eivät itsekään kaihda kunnon synttäreitä!

Kun lapsen synttärit lähestyvät, riittää mietittävää. Mitä lahjaksi, mitä syödään ja missä? Lelukauppa Partasen ja Bowl D1nerin Synttäriklubi vastaa kaikkiin kysymyksiin vaivattomasti yhdellä kertaa.

Lasten syntymäpäivät ovat tärkeitä juhlia ja niihin halutaan panostaa. Seurauksena on usein stressiä, hikeä ja hermoilua. Mutta eipä hätää, nyt on aika avata sivusto www.synttariklubi.fi ja hoitaa valmistelut yhdellä istumalla kerralla kuntoon. Bowl D1nerin yrittäjä Miika Keihänen on yhdessä Minna Kunnasluodon kanssa miettinyt kaiken valmiiksi etukäteen, synttäreiden suunnittelu on nyt helpompaa kuin koskaan. Muutamalla klikkauksella hoituu koko homma.
– Voit valita teemasynttäriksi vaikka merirosvot tai Frozenin, synttärit ihan herkkupohjalta tai lastenlistamme suosikkiannoksilla eli burgereilla ja chickenfingerseillä katettuna. Luonnollisestikin keilailu kuuluu asiaan ja tarvittavat somistukset löytyvät myös samasta paikasta. Synttärikakkua ei saa unohtaa, kondiittorimme loihtivat pöytään halutunlaisen komistuksen kynttilöineen. Yksinkertaisesti sanottuna, Synttäriklubin avulla lastensynttärit ovat nyt helpommat kuin koskaan. Vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja kamut voivat nyt keskittyä täysillä nauttimaan juhlasta päivänsankarin kanssa. Me hoidamme koko paketin puolestanne, Miika ja Minna lupaavat.

Mieluinen lahja löytyy nyt vaivattomasti

Lelukauppa Partasen yrittäjä Minna Kunnasluoto jos kuka tietää millaista sopivan lahjan etsiminen voi olla. Monta hikipisaraa saattaa valua ja silti lahja ei ole hyvä. Nyt tämä tuskailu on kuitenkin historiaa, Partasen ideahautomo on muninut lyömättömän ratkaisun.
– Päivänsankari käy itse lelukaupassa ja miettii mitä haluaisi lahjaksi. Sitten hän vie toivetavarat synttärisankarille nimettyyn lahjalaatikkoon ja vinkkaa laatikosta perheelle ja kavereille. Sittenpä on helppo tulla lahjaostoksille, lahjan antaja noukkii laatikosta tuotteen ja me kassalla pistämme lahjan pakettiin. Helppoa ja mukavaa ja mikä parasta, lahja on aina mieluinen. Sama palvelu pelaa myös verkkokaupan kautta. Synttäriväelle annettavat pikkulahjatkin hoituvat samalla, helpolla tavalla. Synttäreitä on perheessä tai lähipiirissä usein, joten kannattaa liittyä synttäriklubiin joka takaa parhaat edut klubilaisille sekä lahjan klubilaisen syntymäpäivänä, Minna vinkkaa.

p

Lelukauppa Partanen
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18,
70110 Kuopio
puh. 017 282 7511
ma – pe 9 – 19, la 9 – 16
myynti@lelupartanen.fi
www.lelupartanen.fi

Bowl D1ner
Ajurinkatu 16, Viihdekeskus Iso-Cee
70110 Kuopio
puh. 050 513 3300
ma – to 11 – 21, pe 11 – 23, la 12 – 23
su 15 – 21
www.bowld1ner.fi
www.synttariklubi.fi