Tarjoamme tunnettujen tekijöiden herkullisia leipomo- ja konditoriatuotteita Volttikadun ja Leväsentien kahvioissamme, Maarit Kekäläinen esittelee.

Kahvio ja leipämyymälä Leipäsirkus on siirtynyt Volttikadun alkuun Carlsonin rautakaupan aulatiloihin. Kymmenvuotiaan yrityksen toinen myymälä toimii edelleen Leväsentiellä.

Yrittäjä Maarit Kekäläisen mukaan asiakkaat ovat löytäneet hyvin Volttikadun 30-paikkaisen kahvio-myymälän uusiin tiloihin.
– Väkeä on käynyt aika mukavasti ja uskon, että 20-paikkainen kesäterassimme houkuttelee asiakkaita vielä enemmänkin, Kekäläinen sanoo.
Leipäsirkuksen molemmissa toimipisteissä on tarjolla tuoreita leipomo- ja konditoriatuotteita.
Valikoimissa on lähiseudun ja maakunnallisten leipomojen maukkaimmat tuotteet, joita on tarjolla muun muassa seuraavilta tekijöiltä: Suonenjoen Leipomotuote, Kotileipomo Siiskonen, Porokylän Leipomo, Joroisten Leipomo, Rautavaaran Leipomo, Kotileipomo Juhlahetki, Sepon Pulla ja Leipä ja Konditoria Malmberg.

Uutuutena keittolounas

Kahviossa voi nauttia virkistävää kahvia ja tuoreita leivonnaisia ja ostaa samalla myös päivän ruoka- ja kahvileivät kotiin ja työpaikalle. Leipäsirkuksen kautta voi myös tilata esimerkiksi kakkuja ja kahvileipiä erilaisiin tilaisuuksiin.
Volttikadun Leipäsirkuksessa on tarjolla myös maukas aamupala eli leipäaamiainen runsaine lisukkeineen. Volttikadun ja Leväsentien kahvioissa on lisäksi uutuutena edullinen keittolounas.

p

Leipäsirkus Oy
Volttikatu 1 B, 70700 Kuopio
puh. 017 261 7010
ma – pe 7 – 17
volttikatu@leipasirkus.fi

Leväsentie 5, 70700 Kuopio
puh. 040 675 4665
ma – pe 8 – 17
levasentie@leipasirkus.fi
www.leipasirkus.fi
www.facebook.com/leipasirkus