Tervetuloa nojailemaan MS Kelon kyytiin, Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu ja Aatu Laine toivottavat.

Ms Kelo on huippuvarusteltu saunalautta

Tänä kesänä yksi, jos toinenkin vesilläliikkuja hieraisee silmiään ällistyksestä. Kallaveden aalloilla seilaa upouusi, kelohongasta rakennettu kelluva sauna oheispalveluineen. Pääsimme tutustumaan kesän hittialukseen jo rakennusvaiheessa.

Kun Aatu Laine ehdotti Olli-Pekka Ojansivulle, että eiköhän tehdä saunalautta, myönteinen vastaus tuli nopeasti kuin iskulyönti hyvästä passista. Ja kun kerran tehdään, niin päätettiinpä tehdä kerralla ihan tolkun alus.
– Materiaaliksi valittiin aitosuomalainen kelohonka, hirret tulivat Iisalmen Nerkoolta. Ponttoonit, ikkunat ja muut tarpeet ovat nekin etupäässä kotimaista tavaraa. Halusimme rakentaa sellaisen lautan, että samanlaista ei ihan heti vastaan tule Kallavedellä eikä paljon muuallakaan. Tarjoamme premiumelämyksiä laatulautalla, kierroksen kauneimmassa suomalaisessa järvimaisemassa. Joka nauttii sisävesiristeilystä, saunomisesta ja hyvästä seurasta viihtyy takuuvarmasti myös MS Kelon tasaisessa kyydissä. Tätä saunaa eivät pikkuaallot keinuttele, Aatu ja Olli-Pekka lupaavat.

Hauskaa ja turvallista

MS Kelon laituri löytyy Bellanrannasta ja sieltä lähdetään keskimäärin 4-6 tunnin kierroksille Kallavedelle. Lautassa mahtuu saunomaan ja viihtymään kerrallaan enimmillään parisenkymmentä henkeä, mutta lautan kantavuus on paljon suurempi. Lauttaa puskee eteenpäin kaksi 30 hevosvoiman moottoria ja lauttaa ohjaa aina vuokraan kuuluva kuljettaja. Saunalautan kuljettajineen voi vuokrata niin että tuo itse mukaan juoma- ja ruokatarjoilut, tai vaihtoehtoisesti koko paketin saa valmiina kokonaisuutena avaimet käteen -periaatteella.
– Asiakkaitamme ovat yritykset, polttariseurueet, synttäriporukat, kaikki jotka haluavat viettää muutaman tunnin hauskaa yhdessä hieman erilaisella tavalla. Lauttaan tulee myös led-taulu, johon voi lautan vuokrannut firma laittaa vaikka oman logon näkyville. Taulun mainostilaa myydään muutenkin, erottuvuus on Kallavedellä varmaa, yrittäjät vinkkaavat.

MS Kelossa on kokoa ja näköä.

p

Kysy lisää ja
varaa oma lauttavuoro!
Ms Kelo
Aatu Laine 044 9760070
www.mskelo.fi