PeltiKii Palvelun työntekijöiden päätä eivät huimaa korkeat paikat, vaativat kohteet tai haastavat olosuhteet.

PeltiKii Palvelu toteuttaa kattopellitykset niin uudis- kuin remonttikohteisiin ammattitaidolla. Yrityksellä on pitkä kokemus perinteisten, saumapeltikattojen rakentamisessa. Myös peltilistoitukset, metalliset julkisivut, piippujen pellitykset ja sadehatut sekä kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät toteutetaan räätälöidysti kohteen mukaan. Aitokatto on Peltikii Palvelun kuluttajille suunnattu tuotemerkki.
Yrityksen henkilökunta on sekoitus pitkän linjan osaamista sekä alan uusinta tietotaitoa. Työntekijöiden osaamiseen panostetaankin erityisen paljon ja uusien työntekijöiden ura PeltiKiiPalvelussa alkaa rakennuspeltisepän ammattitutkinnon suorittamisella oppisopimuskoulutuksena. Vahvalla ammattitaidolla vaativienkin kohteiden toteutus onnistuu sääolosuhteista riippumatta.

Purku. Pohjat kuntoon. Pellit päälle. Avaimet kouraan -palvelu kirvesmies-peltisepiltä: Jukka (vas.) ja Artur.


Timppa palasi peltien pariin

Parikymppisenä peltitöitä tehnyt Timo Penttilä ehti työskennellä monella alalla, kunnes palasi puoli vuotta sitten takaisin peltihommin.
– Tykkään käsillä tekemisestä ja itseni toteuttamisesta. Peltitöissä näkee oman kädenjälkensä. Olen viihtynyt tosi hyvin, meillä on hyvä työporukka. Aloitin töihin tullessani oppisopimuskoulutuksen. On hieno juttu, että saan samalla suoritettua peltisepän ammattitutkinnon!

p

PeltiKii Palvelu
/Markus Kauhanen Oy
puh. 044 546 0256
www.peltikii.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa!