Ammattimiehet valmiina starttaamaan päivän töihin. Ylärivissä oikealta Ville Vainikainen, Jarkko Launonen, Jeremy Kainulainen, Jani Venehsalo, Tuomas Väisänen, Niko Tunninen, Jimi Sjöman, alla oikealta Juho Martikainen ja Miko Heiskanen.

LVI-Palvelut ViVa tekee LVI-urakointia uudis- sekä saneerauskohteisiin, omakotitalon käyttövesiremontista aina kerros- tai rivitalon vaativaan linjasaneraukseen. Nyt yrityksen palvelut ulottuvat myös sähkötöihin sekä kiinteistöjen muihin remontteihin.

Käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien putkiremontteihin erikoistunut LVI-Palvelut ViVa palvelee kuluttajia, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkishallintoa Siilinjärven, Lapinlahden ja Kuopion, mukaan lukien Maaninka ja Nilsiä, alueella. Yritys aloitti kuusi vuotta sitten yhden miehen yrityksenä, nyt yrittäjä Ville Vainikaisen kanssa urakoita hoitelee yhdeksän koulutettua alan ammattilaista.
– Osaavia tekijöitä tarvitaan, sillä vastikään palvelumme laajenivat myös sähkö- ja remonttipuolelle. Asennamme myös ilmalämpöpumppuja, maalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumppuja. Meillä on koossa varsin nuorekas ja energinen tiimi, josta löytyy eri tehtäviin erikoisosaajat. Putkihommat tekee putkimies ja sähkömies vastaa sähkötöistä. Viemäreiden kuvaus, avaaminen ja pesu on oma sektorinsa sekin. Haluamme tarjota yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua joustavalla otteella. LVI-puolella saattaa hätätilanne yllättää, meillä on sitä varten päivystys vuorokauden ympäri. Jos putki pamahtaa poikki ja tulva uhkaa niin apu on lähellä, Vainikainen lupaa.

Parempi putkiremontti

Aina ei voi olla varma missä kunnossa oman talon käyttövesiputket ovat ja onko vesivahinko arvaamattoman lähellä. Järkevä tapa selvittää asia on kutsua Parempi Putkiremontti -asennusliikkeen asiantuntija paikalle. LVI-Palvelut ViVan myymäläpäällikkö Jani Venehsalo kannustaa ennaltaehkäiseviin varmuustoimiin.
– www.parempiputkiremontti.fi -sivustolla voi käydä tekemässä pikatestin ja jos aihetta ilmenee, voi meiltä pyytää asiantuntijan paikalle. Hänen käyntinsä ei maksa mitään eikä sido mihinkään. Parempi Putkiremontti-liikkeet ovat tarkkojen laatukriteereiden mukaan valittuja, valtuutettuja paikallisia asennusliikkeitä. LVI-Palvelut ViVa hoitaa käyttövesi- lämpöverkkoputkien remontit luotettavasti alkukartoituksesta loppusiivoukseen, Venehsalo lupaa.

p

LVI-Palvelut ViVa Oy
Jukolantie 3, 71800 Siilinjärvi
puh. 040 0278668
ma – pe 8 – 16
www.lviviva.com
Päivystys kiireellisissä tapauksissa 24h
puh. 0400 278 668