Ulottuvalla nosturiautolla sujuu turvallisesti niin lumien pudotus kuin kourujen puhdistuskin.

Maalaamo Vernissa tekee ammattitaidolla niin julkisivu- kuin sisämaalauksetkin. Huoneistoremontit, laatoitukset, tasoitetyöt ja vaativat restauroinnit, vahinkosaneeraukset, kokonaisvaltainen asbestipurku ja nostokoriautopalvelut kuuluvat nekin monipuolisen erikoisosaajan palveluihin.

Maalaamo Vernissa on paljon enemmän kuin mitä yrityksen perinteinen nimi kertoo. Maalaustöihin alun perin erikoistunut firma on tänä päivänä monipuolisesti asiakkaitaan palveleva ympärivuotinen rakennusalan toimija. Työnjohtaja Kari Miettinen kertoo Vernissan väen talviseen työnkuvaan kuuluvan paljon erilaisia kiinteistöhoidollisia tehtäviä, jotka yrityksen asianmukaisella kalustolla sujuvat joustavasti.
Syksyllä vesikourujen puhdistukset ja talvella lumenpudotus onnistuu nostokoriautoilla, joita Vernissalla on käytössä kaksi. Toisella ulotutaan 22 metrin, toisella peräti 28 metrin korkeuteen.
– Nykyään kourujen puhdistukset tehdään ajoissa kun lehdet irtoavat puista, mutta pakkaset eivät vielä ole alkaneet. Talven tullen lumikuormiinkin on syytä varautua aikanaan. Ammattilaisten työpanos on aina se kustannustehokkain valinta, homma sujuu ripeästi ja kaikki turvallisuuteen vaikuttavat tekijät ovat varmasti kunnossa niin katolla, kadulla kuin nosturissakin. Säästäminen väärässä paikassa voi pahimmillaan tulla todella kalliiksi, Miettinen muistuttaa.

Kokonaisvaltaista urakointia

Pääosa Maalaamo Vernissan työkentästä koostuu kesäaikaan painottuvista maalaus- ja vahinkosaneeraustöistä, joita tehdään vuoden ympäri.
– Korjaamme esimerkiksi vesi- ja palovahinkokohteita sekä teemme sisäilmaongelmakorjauksia. Asbestiin törmäämme korjauskohteissa usein. Oma erikoiskalusto ja ammattitaitoiset työmiehet hoitavat myös asbestinpurkutyöt asianmukaisesti. Monipuolisuus on tällä toimialalla valttia, hoidamme urakat kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Kokenut ja koulutettu henkilökuntamme yhdistettynä asianmukaiseen kalustoon takaa että homma tapahtuu sovitusti ja ajallaan, Kari Miettinen linjaa.

p

Maalaamo Vernissa Ky
Varikkokatu 2, 70620 Kuopio
Yrittäjä, maalarimestari
Marko Ruotsalainen,
puh. 050 5333 764
marko.ruotsalainen@maalaamovernissa.fi

Vahinkosaneeraus: työnjohtaja
Olli Hellström, puh. 044 3649 393
olli.hellstrom@maalaamovernissa.fi

Vahinkosaneeraus, asbestipurku, nostokoriautot: työnjohtaja
Kari Miettinen, puh. 040 0541 523
kari.miettinen@maalaamovernissa.fi
www.maalaamovernissa.fi