Ravintola Musta Lammas muuntautuu marras-helmikuussa 1920-luvun salakapakaksi. Yleisö pääsee nauttimaan historiallisesta miljööstä ja kiehtovasta tarinasta. Ruokaa unohtamatta!

Mikä ravintoloitsija Janssonia hermostuttaa? Mitä salattavaa on kapakkalaulajatar Gisellalla ja Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kotilaisella? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin selviävät Mustassa Lampaassa äly- ja ruokanystyröitä hemmottelevalla tavalla.

– Tavoite on irrottaa vieraat arjesta 1920-luvun tunnelmaan, Tiina Naumanen kertoo.

Hänen lisäkseen esityksessä esiintyvät Antti Heikkinen, Janne Puustinen, Anu Heiskanen sekä Satu-Paula Vilhunen. Esityksen ohjaavat Heikkinen, Naumanen ja Puustinen yhdessä.

Ravintolayleisölle luvataan kokonaisvaltaista elämystä.

– Tämä ei ole ruokateatteri, mysteeritehtävä, näytelmä, historialuento tai ravintolaillallinen, tiedotteessa kuvataan.

 

Esitykset klo 18 – 21.30

Pe – La 2.- 3.11.

Ke 5.12.

Pe 7.12.

La 26.1.

Pe 15.2.

Lisätietoja Ravintolapäällikkö Anu Heiskanen 044 515 9165 ja Tiina Naumanen 050 303 4683