Meille jokainen asiakas on arvokas! Kuvassa vasemmalla edessä Anniina Tukiainen, takana vasemmalta oikealle Taru Matikainen, Kati Mononen, Janne Korhonen ja Marjo Nokela.

Arvo-Laskenta on tilitoimisto, jolle jokainen asiakas on arvokas. Asiakaslähtöisesti palvelevasta tilitoimistosta löytyvät kaikki tilitoimistopalvelut.

Sepänkadulla arvokkaassa ympäristössä sijaitseva tilitoimisto tarjoaa taloushallinnon monipuolisia palveluita kuten kirjanpito-, laskutus-, tilinpäätös- ja veroilmoituspalvelut sekä muun konsultoinnin tarpeiden mukaan.
– Olemme nuorekas, kehittyvä ja oppiva työyhteisö ja palvelemme innolla asiakkaitamme. Ala muuttuu jatkuvasti ja vaatiikin sitä, että tilitoimistossa pysytään ajan tasalla ja kouluttaudutaan lisää, yrittäjä Kati Mononen kertoo.
Tällä hetkellä yrityksessä on viisi työntekijää sekä vaihtelevasti harjoittelijoita. Asiakaskunta on laaja, mukana on niin isoja kuin pieniä yrityksiä ja yhteisöjä monilta eri aloilta. Esimerkiksi ravintola-alalla toimivia asiakkaita on paljon ja sen kautta alan vaatimusten tuntemus on Arvo-Laskennassa korkealla tasolla.
– Palvelemme kaikkia asiakkaita alasta, yhtiömuodosta tai yrityksen koosta riippumatta, meille jokainen asiakas on tärkeä ja arvokas. Meillä on myös laajat yhteistyöverkostot ja luonnollisesti autamme asiakasta eteenpäin, jos jokin asia menee oman toimialamme ulkopuolelle.

Kohti paperitonta kirjanpitoa

Yrityksen käytössä ovat modernin taloushallinnon ohjelmistot. Mononen näkee, että sähköistäminen tulee olemaan taloushallinnossa tulevaisuudessa entistä tärkeämpi asia.
– Ulkoapäin, esimerkiksi lainsäädännöstä tulevat vaatimukset muuttuvat radikaalisti. Voi olla, että sähköinen kirjanpito tulee olemaan tulevaisuudessa edellytyksenä tai ainakin helpottaa säädöksien täyttämistä. Haluamme olla kehityksessä mukana ja tukemassa asiakkaita muutoksessa.
Mononen muistuttaa, ettei paperiton kirjanpito tapahdu hetkessä. Sähköistämisen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että kaikki toimintatavat muutetaan kerralla.
– Sähköistämisessä voidaan edetä pala palalta eteenpäin, eivätkä kaikki sähköiset toiminnot välttämättä edes näy asiakkaan suuntaan. Sähköistämisessä on paljon etuja ja viemme mielellämme tätä sanomaa eteenpäin asiakkaillemme.
Palvelukokonaisuus suunnitellaan kuitenkin aina asiakaslähtöisesti asiakkaan tarpeiden ja resurssien mukaan. Osa asiakkaista haluaa hoitaa osan toiminnoista itse, toiset taas ulkoistavat kaiken tilitoimistolle. Jokaiselle sopiva ratkaisu ja toimintamalli etsitään yhdessä.
– Toimiva yhteistyö perustuu luottamukselle, Mononen muistuttaa.

p

Arvo-Laskenta
Sepänkatu 4, 70100 Kuopio
puh. 010 526 9100
Kati Mononen 040 411 6068
info@arvolaskenta.fi
kati.mononen@arvolaskenta.fi
www.arvolaskenta.fi
Myös Facebookissa