Tero Tiihonen palvelee niin yksityisasiakkaita kuin myös vaikkapa rakennusalan isompia toimijoita.

Kuopiolainen kuljetusalan yritys Kuljetus Tero Tiihonen palvelee monipuolisesti kuljetus-, vaihtolava- ja nosturitöissä. Päivitetty kalusto mahdollistaa entistä suurempien ja painavampien kuormien käsittelyn haastavissakin olosuhteissa.

Kuljetus Tero Tiihosen kalustoon kuuluu kolme nosturikuorma-autoa, vaihtolava, pakettiauto sekä täysperävaunu, jota myös vuokrataan. Pienemmässä kuorma-autossa on 12 tonnimetrin kappaletavaranosturi ja 20 tonnin vaihtolavalaite. Isommissa kuorma-autoissa on 100 tonnimetrin nosturit sekä jibi, avolava ja vetovarustus. Tänä keväänä ajokalustoon on luvassa täydennystä.

Lumikuormat liikkeelle

Yrittäjä Tero Tiihonen kertoo kuljetusliikkeen monipuolisuuden takaavan töitä vuoden ympäri. Sulan maan aikaan ollaan pääasiallisesti ratin takana ja tien päällä, mutta runsaslumiseksi osuva Suomen talvi työllistää muillakin tavoilla.
– Talvella lumikuorma rasittaa varsinkin yli-ikäistä puustoa, joka saattaa kallistua vaarallisesti jopa ajoväylille. Ongelmapuiden kaato ja siirtely onnistuu tehokkaasti ja turvallisesti puunkaatokouralla ja henkilökorista onnistuvat moottorisahalla tehtävät työt. Teemme myös lumienpudotusta pienemmistä katoista suuriin halleihin. Lumien ajo ja kuormaus onnistuu sekin kalustollamme vaivattomasti, Tiihonen kertoo.

Elementit työmaille ja veneet vesille

Ammattitaitoinen nostaja ja hyvä kalusto säästävät aikaa ja tekevät nostot turvallisiksi. Tehokkaille laitteille on löytynyt runsaasti käyttöä.
– Tällä vehkeellä nousee suurempikin rakennuselementti kevyesti aina 18 tonnin painoon asti, kesällä sama pätee isommankin kokoluokan veneisiin tai vaikkapa leikkimökkiin sekä aittaan. Rakennusprojekteissa ja muissa painavammissa nosturikuljetuksissa tämä nosturi on tehokas työkalu, yrittäjä Tero Tiihonen kertoo ja muistuttaa myös nosturilla varustetun yhdistelmän olevan käytettävissä asiakkaan tarpeisiin kauemmaskin.
– Kalustomme lavojen pituus vetoautossa on 7 metriä ja perävaunussa 12 metriä. Yhdistelmän kantavuus on 40 tonnia ja nostokyky auton viereltä 18 tonnia. Kevään ja kesän ajoihin kalustovaraukset kannattaa tehdä ajoissa, Tiihonen vinkkaa.

p

Kuljetus Tero Tiihonen Oy
Kuopio
puh. 044 280 3325
toimisto@kuljetusterotiihonen.fi
www.kuljetusterotiihonen.fi
myös Facebookissa