Chicken Butter Masala on asiakkaiden uusi suosikkiannos.

Jos kysytään Mount Sherpan kaikkien aikojen suosituinta ruoka-annosta, vastaus on helppo. Butter Chicken on rakastettu klassikko, joka löytyykin lounaslistalta päivittäin. Butter Chickenin ystäville on kuitenkin nousemassa myös uusi suosikki. Chicken Butter Masala on aavistuksen Butter Chickeniä mausteisempi annos ja lisäksi se saa oman erityismakunsa sipulista ja tomaatista valmistetusta masalakastikkeesta.
– Chicken Butter Masalaa tarjotaan lounaalla kerran viikossa, ja á la carte -listaltamme se löytyy päivittäin, Purna Adhikari kertoo.

Lisää lammasta

Lounaslista tullaan päivittämään alkuvuoden aikana. Asiakkaiden mieltymyksiä on seurattu tarkasti ja tulevalla listalla tullaankin näkemään entistä enemmän erinomaisia lammas- ja kanaruokia.
– Esimerkiksi valmistamme lammas saa vivahteikkaan makunsa jo kypsennyksessä käyttämistämme monista mausteista sekä itse tehdystä kastikkeesta, joka tuo lihan parhaat aromit esille.

Tilaa Nepal kotiin

Lounasta tarjotaan arkisin klo 10.30 – 15 ja iltaisin sekä viikonloppuisin käytössä on monipuolisen ruokalistan valikoimat. Myös ruokien tilaaminen kotiin on mahdollista, esimerkiksi Woltin ja nyt myös Foodoran kautta.
– Olemme saaneet myös alkoholin ulosmyyntiluvan, joten jatkossa asiakkaat voivat maistella kotona nepalilaisia makuja yhdessä nepalilaisen oluen kanssa, Adhikari muistuttaa.

p

Mount Sherpa
Käsityökatu 25, 70100 Kuopio
puh. 044 719 9229
ma – to 10.30 – 21, pe 10.30 – 22, la 11 – 22, su 12 – 20
info@ravintolasherpa.fi
www.ravintolasherpa.fi