Kalevi Kosken kuljetuskalustolla hoituvat isotkin muutot.

Kuljetuspalvelu Kalevi Koski on kuopiolainen kuljetusalan ammattilainen, jolla on kokemusta toimialalta yli 30 vuoden ajalta. Yritysmuutot, kotimuutot ja kuljetukset tehdään Kuopion alueella ja koko Suomessa luotettavasti ja aina turvallisesti.

Kuljetuspalveluyrittäjä Kalevi Koski tuli muuttoalalle jo 80-luvun alussa. Koskella on muuttoa puuhaaville rahaa ja hermoja säästäviä vinkkejä. Vähänkään isommassa muutossa kannattaa käyttää ammattimaisen muuttofirman palveluja.
– Teemme homman alusta loppuun, lastauksesta purkuun. Lasti tehdään turvamääräysten mukaisesti ja kuljettaja vastaa oikeasta lastauksesta. Muuttotavaroita käsitellään varoen ja likaantumista välttäen. Muuttoautomme ovat aina puhtaat ja myös muuttolaatikot pestään aina käytön jälkeen. Muuttolaatikoiden 25 sentin päivähinta per laatikko on pikkuraha niiden tuomaan käytännöllisyyteen nähden. Laatikoissamme on jämäkät kädensijat, kantaminen on helpompaa ja turvallisempaa. Pahvilaatikot ja muovipussit repeilevät ja niiden kanssa muutto kestää tuntikausia pidempään ja näennäinen säästö on hetkessä tuhlattu, Koski vertailee.

Monipuolista kuljetuspalvelua

Kuljetuspalvelu Kalevi Koski tekee muuttojen lisäksi myös muita kuljetuspalveluja koko Suomen alueella. Lämpökuljetukset, kappaletavarakuljetukset, kappaletavarajakelu ja rakennustarvikkeiden kuljetukset sujuvat asiakkaan tarpeiden mukaan. Yritysmuutot tehdään nopeasti ja organisoidusti.
– Asiakkaan liiketoiminnan osittainenkin keskeytyminen maksaa, joten muuton on tapahduttava sovitussa aikataulussa. Riittävän ajoissa tehty muuttopalvelun tilaus antaa aina pelivaraa niin yritykselle kuin yksityisillekin, Kalevi Koski kertoo.

p

Kuljetuspalvelu Kalevi Koski
Vehmasmäentie 241
70870 Hiltulanlahti
puh. 0400 271 386
info@muutotkuopio.fi
www.muutotkuopio.fi