Uusitussa Fontanellan keilahallissa viihtyy koko perhe. Kuvassa (vas.) Eetu, Jape, Emma (edessä) ja Suvi.

Fontanella tarjoaa jokaiselle jotakin! Laaja palveluvalikoima kasvoi keväällä entisestään, kun alakerran keilahallin toiminta siirtyi Fontanellan alaisuuteen.

Keilahallissa tehtiin heti ensimmäiseksi remontti, jossa hallin yleisilme raikastui. Lisäksi keilakoneistot uusittiin, joten keilaajat pääsevät nauttimaan uusista keilakoneista ja pistelaskujärjestelmästä.
– Perinteisen pistelaskujärjestelmän lisäksi saatavilla on erilaisia pelejä, jolloin pelaamiseen tulee aivan uusi ulottuvuus. Keilaajat voivat esimerkiksi halutessaan harjoitella tiettyjen keilojen kaatamista. Lapsille ja lastenmielisille on myös tarjolla esimerkiksi suosittu Angry Birds -peli, toimitusjohtaja Johanna Lamminaho kertoo.

Lasten oma keilakerho

Nuoret keilaajat onkin otettu hyvin huomioon. Maanantaisin Fontanellassa kokoontuu junnujen oma keilakerho, jossa lajiin pääsee tutustumaan ammattitaitoisen valmentajan opastuksessa.
– Meillä onnistuu myös lasten synttärijuhlien järjestäminen. Hauskan yhdessäolon ja herkuttelun merkeissä tunti kuluu rattoisasti, palvelupäällikkö Tiina Tyrväinen kertoo.
Automaattiset laidat helpottavat lasten keilaamista ja luonnollisesti saatavilla on myös pieniin käsiin sopivia lasten palloja.
Käytettävissä on nettiajanvaraus, joten radan voi varata sopivalle ajalle myös Fontanellan sivujen kautta. Keskiviikko-, perjantai- ja lauantai-iltaisin keilahallilla pääsee myös hohtokeilaamaan.

Monipuolinen liikuttaja

Lamminaho ja Tyrväinen kertovat, että keilahallin saaminen Fontanellan toiminnan yhteyteen on mahdollistanut palvelujen monipuolistamisen. Esimerkiksi kylpylä- ja keilauspaketit voi nyt yhdistää toisiinsa.
Joulunalusaikana kannattaakin muistaa, että Fontanellan lahjakortin mukana lahjansaaja saa myös aimo annoksen mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa.
– Julkaisemme loppuvuodesta kevään ryhmäliikuntatarjontamme. Esimerkiksi kuntonyrkkeily, kuntosalicircuit ja pilates ovat asiakkaiden suosikkeja, mutta meiltä löytyy myös paljon muita ryhmiä. Moniin vesijumppiimme pääsee mukaan kylpylälipun hinnalla.
Kylpylän puolella on tarjolla myös vauvauintia ja uimakouluja, unohtamatta isoa vesiliukumäkeä sekä aaltoja, joista Fontanella tunnetaan.
– Olemme siitä harvinainen kylpylä, että olemme aivan kylän keskellä. Mutta meille on helppo tulla myös esimerkiksi moottoritieltä Kuopion suunnasta – ramppi ylös ja oletkin jo perillä!