Ole Fit -kuntokeskuksia on Kuopion seudulla pian kolme. Harri Hoffren (vas.) avaa salin Siilinjärven Vuorelaan tammikuussa, Minna ja Janne (takana) Sirén Kolmisoppeen joulukuussa. Anssi Rönkä (edessä) on toiminut Fit Kuopion yrittäjänä Saarijärvellä kaksi vuotta.

Ole. Fit -kuntokeskukset ovat matalan kynnyksen kuntoilupaikkoja, jonne asiakas on tervetullut ilman pakkojäsenyyttä. Saarijärvellä toimiva Fit Kuopio saa seurakseen kaksi uutta salia. Fit Kolmisoppi avataan joulukuussa ja Fit Siilinjärvi tammikuussa.

Oman salin löytymisen ei tarvitse edellyttää vuosittaisia palvelumaksuja tai sitoutumista pitkiin sopimuskausiin.
– Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja paikkakunnalta toiselle muutetaan työn perässä. Siksi on tärkeää, että salin käyttäminen on asiakkaalle mahdollisimman joustavaa ja helppoa. Meillä kuntoilu ei edellytä pitkiä sopimuksia, vaan palvelullamme on kuukauden irtisanomisaika, kertovat yrittäjät Anssi Rönkä, Harri Hoffren sekä Minna ja Janne Sirén.
Rönkä on toiminut kuntosaliyrittäjänä kaksi vuotta Kuopion Saarijärvellä. Sirénit puolestaan avaavat Kolmisopessa joulukuussa ja Hoffren Vuorelassa tammikuussa.
Yrittäjä Pasi Sormunen, yksi ketjun omistajista, kertoo, että Ole.Fit -yrittäjillä on perinteistä franchising-ketjua enemmän päätäntävaltaa salin toiminnan suhteen. Entisenä savolaisena Sormunen iloitsee siitä, että ketju saa vahvan edustuksen Kuopion alueelle. Yrittäjien välinen yhteistyö on helpompaa ja tuottaa etua myös asiakkaalle esimerkiksi vierailumahdollisuuden muodossa.

Koko kansan paikka

Rönkä on pitkän linjan kuntosaliammattilainen, jota ajaa palo työhön ja asiakkaiden palvelemiseen.
– Olemme hyvin matalan kynnyksen, koko kansan paikka. Ikähaitari on laaja, iäkkäin asiakas taitaa olla 85-vuotias, hän kertoo.
Ole. Fit onkin keskeinen liikuttaja Saarijärvellä. Palveluihin kuuluvat lisäksi personal trainer- ja hierontapalvelut sekä lapsiparkki. Salilta löytyy myös Suomen modernein InBody 770 -laite, joka on erinomainen ja tarkka mittausväline kuntoilun tulosten seurantaan. Sen avulla saadaan mitattua erittäin tarkasti esimerkiksi haitallista, sisäelinten ympärille kertyvää rasvaa.
– Tätä laitetta kierrätämme säännöllisesti myös muilla Fit-saleilla, Rönkä vinkkaa.

Se, mitä teet tänään, näkyy huomenna

Kaikkia kolmea kuntokeskusta yhdistää erinomainen sijainti hyvien liikenneyhteyksien äärellä, muiden palveluiden yhteydessä. Kolmisopen kauppakeskukseen avautuvaa salia isännöivä Sirénin yrittäjäpariskunta omaa vahvan fysioterapia- ja valmennusosaamisen vuodesta 1996. Molemmat ovat Kalpan Liiga Naisten valmentajia ja Jannelta löytyy taustaa myös yleisurheilun nopeusvalmennuksesta ja kamppailulajeista. Lisäksi Minna on koulutukseltaan fysioterapeutti, joten vahvaa tietotaitoa löytyy myös kuntoutuksen ja työhyvinvoinnin saralta.
– Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme paitsi säilymään työkykyisinä myös saavuttamaan eläkeiän hyväkuntoisina ja jaksavina. Osaamista löytyy myös aktiiviurheilijoiden ohjaukseen.
Kuntoilijoille on tarjolla myös toiminnallinen kiertoharjoittelu- sekä ryhmäliikuntasali. Sirénit ovat yhdessä kehittäneet WOOOM-harjoitusalustan, joka on patentoitu EU:ssa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Tästä lanseerataan ryhmäliikuntatunti kevään 2019 aikana. Lisäksi Ole.Fit Kolmisopista löytyy tehokkaasti rasvasoluja vähentävä Cavi-Lipo -kavitaatiolaite, jonka näyttö on tieteellisesti todistettu.

Monipuolinen sali valtateiden risteyksessä

Ole. Fit Siilinjärvi avaa ovensa Vuorelan ostoskeskuksessa. 800 neliön tilasta löytyy hyvän laitekannan lisäksi crossfit-alue, hieronta- ja personal trainer -palvelut sekä lapsiparkki. Ryhmäliikuntatiloissa on laaja ja runsas valikoima erilaisia tunteja, kaikkiaan 18 livetuntia viikossa.
– Ryhmäliikuntatilamme tulee muuntautumaan monenlaiseen käyttöön, Hoffren kertoo.
Yhteistyötä tehdään myös muun muassa Siilinjärven kunnan kanssa senioreiden liikuttamisen osalta.
Ennen salin avautumista pidetään avoimien ovien päiviä ja tapahtumatiedotusta kannattaakin seurata salin Facebook- ja Instagram-sivuilta. Erinomaisella paikalla sijaitseva sali palvelee koko Siilinjärven asukkaita. Moottoritien ja Joensuuntien leikkauspisteestä kulkee myös monen työmatkalaisen päivittäinen reitti.
– Meillä liikut joustavasti ja maksat ainoastaan liikkumisesta. Myös jäsenyyden tauotus onnistuu. Asiakkaiden tyytyväisyys näkyy siinäkin, että vanhat asiakkaat tulevat useimmiten myös takaisin. Tervetuloa siis tutustumaan, Kuopion seudun Ole. Fit -yrittäjät kehottavat.

p

Fit Kuopio
Saarijärventie 9, 70460 Kuopio
Avoinna kortilla klo 3.30-24
Asiakaspalvelu ma – to 10 – 18.30, pe 10 – 18, la 10 – 14
puh. 050 329 1817
kuopio@ole.fit
ole.fit/kuopio
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Fit Kolmisoppi
Kolmisopen kauppakeskus (pohjoinen)
Kolmisopentie 3, 70780 Kuopio
Avoinna kortilla klo 05 – 23
Asiakaspalvelu ma – pe 10 – 14, 16 – 20
puh. 040 828 2125
kolmisoppi@ole.fit
ole.fit/kolmisoppi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Fit Siilinjärvi
Vänrikintie 4, 70910 Vuorela
Avoinn ai kortilla 05 – 23
Asiakaspalvelu ma – to 12 -18, la 9 – 15
puh. 044 983 4774
siilinjarvi@ole.fit
ole.fit/siilinjarvi
Myös Facebookissa ja Instagramissa