Seppo (vas.) ja Timo Nissinen tarjoavat osaavaa ja luotettavaa remontointipalvelua kahden sukupolven voimin.

Omakoti- tai rivitalokiinteistöä pitää huoltaa säännöllisesti ja tehdä tarvittaessa myös korjauksia. Vuonna 2003 perustettu Kuopion Jokatoimi tekee korjaukset ja huoneistoremontoinnit vankalla kokemuksella.
– Töihimme kuuluvat esimerkiksi tapetoinnit, maalaukset, lattia- ja kattoremontit sekä muutostyöt, uudelleenrakentamiset ja keittiöasennukset. Kylpyhuone- ja märkätilaosaamisemme takaa VTT:n sertifikaatti, yrittäjä Seppo Nissinen esittelee.
– Teemme myös esimerkiksi omakotitalojen aitoja, valo-ja grillikatoksia sekä jätekatoksia.
– Periaate on se, että arviokäynnin jälkeen lähetän asiakkaan sähköpostiin remontin tarkan työkuvauksen ja hinnan. Tästä asiakas näkee heti, mitä ja missä järjestyksessä työt tehdään ja mitä kokonaisuus maksaa.
Yrityksessä kevytyrittäjänä toimiva Timo Nissinen kertoo, että sisäilmakorjauksiin ja -tiivistyksiin yrityksellä on erillinen sertifikaatti.
– Nämä ongelmat voivat olla hankalasti ratkaistavissa ja toisaalta korjauksiin on tullut uusia, hyviä materiaaleja, jotka on tiedettävä ja joita on osattava käyttää, Timo Nissinen huomauttaa.
Sisäilmaongelmissa asiantuntijana toimii rakennusten kuntokartoitusammattilainen. Näin ongelmien perimmäiset syyt saadaan varmasti selville ja korjaukset voidaan kohdistaa oikein.
Myös asbestikartoitus on remonttikohteissa tehtävä yhä useammin. Kartoitus selvittää, mitä asbestikohteita remontissa on ja miten ne voidaan korjata.

p

Kuopion Jokatoimi
Herukkatie 6, 70280 Kuopio
puh. 040 589 0959
kuopionjokatoimi@suomi24.fi
www.kuopionjokatoimi.fi