Tärkeä osa joupet.comin toimintoja on aktiivinen yhteistyö alueemme urheiluelämän kanssa. KuPS, pikajuoksija Maria Räsänen ja keihäslinko Antti Ruuskanen ovat tästä hyviä esimerkkejä, Jouni Heikkinen ja Petri Korhonen kertovat.

Vuodesta 1989 painotuotteiden valmistukseen erikoistunut Kuopion Kortti-Piste tunnetaan myös nimellä joupet.com Idearikkaat yrittäjät Jouni ja Petri antoivat ensi töikseen nimensä yrityksen käyttöön.

Yrittäjät Jouni Heikkinen ja Petri Korhonen ovat eläväisiä veikkosia, jotka eivät lyö maihin hulvattomienkaan haasteiden edessä. joupet.com on lukemattomien yritysten luottokumppani ja erikoistenkin ideoiden toteuttaja. Painatuksia tehdään perinteisten päähineiden ja vaatteiden lisäksi melkein mihin vain painatuksen tarvetta ilmenee.
– Onpa tehty logoa ja kuviota stringeihinkin, mutta myös seinän kokoisiin jättilakanoihin. Kaupungintalon kellotornin kellon taustakuviotkin päivitettiin meillä jokunen aika sitten. Pääsääntöisesti asiakkaalla on valmiina logo, teksti tai kuvio mikä painetaan, mutta tarvittaessa autamme myös suunnittelussa. Monipuolisen paino-osaamisen lisäksi tarrat ja teippaukset ovat peruspalvelujamme, Jouni ja Petri kertovat ja muistuttavat palveluvalikoiman olevan monipuolisempi kuin useimmat osaavat arvatakaan.
– Eipä ole harvinaista, että asiakas tilaa jotain ja jälkikäteen toteaa: ”Ae teiltä oes suanna nämäkii!” Kannattaa kysyä ja yllättyä iloisesti, yrittäjät kannustavat.

 

 

p

joupet.com/
Kuopion Kortti-Piste
Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio
ma – pe 8 – 16, sopimuksen mukaan
puh. 017 263 3335
joupet@joupet.com
www.joupet.com