Lujuuslaskettu ja kotimainen lasiterassi on turvallinen valinta. SK-Lasin ammattitaitoinen henkilökunta rakentaa terassin perustuksista lähtien tai valmiille patiolle. Kuvassa Sami Koistinen (vas.) ja Tapio Silvennoinen.

Terassit, parvekelasitukset, tuulilasien korjaukset ja vaihdot sekä sisustuslasitukset löytyvät nyt kaikki samasta paikasta.

SK-Lasi on toiminut Kuopion seudulla jo aiemminkin, mutta nyt iisalmelainen yritys on avannut Volttikadulle oman toimipisteen.
– Iisalmessa yritys on toiminut jo yhdeksän vuotta, joten kokemusta ja asiantuntemusta löytyy, Sami Koistinen kertoo.
SK-Lasi toimittaa ja asentaa Laadukkaat ja turvalliset Lacerta-lasiterassit.
– Tarvittaessa toimitamme lasiterassin valmiina, jolloin huolehdimme rakentamisesta aina ruuvipaaluilla tehtävästä perustuksesta lähtien. Liimapuurunko on kestävä ja turvallinen ympärivuotisessa käytössä, sillä jokainen terassi lujuuslasketaan erikseen. Lasiterassin katto on karkaistua lasia ja seinät ovat avautuvat lasiseinät.
Kotimaisen lasiterassin hankkiminen on asiakkaalle huoleton ja turvallinen valinta, joka parantaa asumisviihtyvyyttä ja asunnon arvoa. SK-Lasi tekee laadukkaat lasitukset myös valmiille terasseille ja parvekkeille.

Autonlasit kuntoon

Yrityksen palveluihin kuuluvat myös tuulilasien korjaukset ja vaihdot.
– Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjausliike ja käytämme laadukkaita Pilkington-laseja. Pystymme tekemään korjaukset nopeallakin aikataululla.
Lisäksi lasia saa myös leikattuna, kuten esimerkiksi ikkunalasia, peiliä ja plexejä. Tekeepä täyden palvelun yritys lasien korjauksia myös kotikäynteinä.
– Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme ja lasikaupoille, SK-Lasista toivotetaan.

p

SK-Lasi Oy
Volttikatu 12, 70700 Kuopio
ma – to 8 – 16.30, pe 9 – 14
puh. 0400 157 707
puh. 0500 377 408
kuopio@sk-lasi.fi
www.sk-lasi.fi
Myös Facebookissa