Tehokkaiden koneiden ratissa pitää olla ammattitaitoiset kuljettajat, kuten Jouni Montonen (vas.), Juha Markkanen, Tarmo Myllynen, Timo Savolainen ja Jukka Kakkinen. Taustalla uusi LM Trac 686.

Kallaveden Talohuolto Oy osaa niin taloyhtiöiden kuin liike- ja teollisuuskiinteistöjen täyden palvelun hoito- ja huoltotyöt. Asiakaspalvelun varmistaa ympärivuorokautinen päivystys.

Perheyrityspohjainen Kallaveden Talohuolto Oy tarjoaa kaikki asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen kiinteistönhuoltotyöt. Täyden palvelun erilaisiin vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi kiinteistönhuollon työt, siivoukset, piha- ja pienet remonttityöt, ulkoalueiden hoito ympärivuotisesti ja monipuoliset konetyöt Kuopion talousalueella.
Yrityksen osaajilta onnistuu myös vaativa kiinteistötekniikka. Asiakaspalveluun kuuluu myös ympäri vuorokauden toimiva päivystys.
Vuodesta 1990 toimineen yrityksen konekantaa on uusittu ja lisätty vuosittain niin, että jokaiseen tehtävään saadaan mahdollisimman sopiva ja tehokas kone. Yrityksen uusin konehankinta tehtiin lokakuussa.

Kokonaisuudet hallinnassa

Yrittäjinä toimivat Tero Myllynen ja Tarmo Myllynen. Yritys työllistää noin 40 työntekijää. Henkilöstö on ammattitaitoista ja osaajia on niin pienten taloyhtiöiden kun suurten liikekiinteistöjen tarpeisiin
– Kaikki tämä vaatii osaamista, erikoistumista ja kokonaisuuksien hallintaa. Palveluistamme löytyy varmasti sopiva ratkaisu jokaisen kiinteistön huoltamiseen ja ylläpitämiseen, Tero Myllynen kertoo.
Myllynen korostaa, että paikallisena yrityksenä Kallaveden Talohuolto Oy on valmis vastaamaan joustavan ja asiakasläheisen kiinteistöhuollon tarpeeseen. Kaikki palvelut suunnitellaan ja toteutetaan asiakaskohtaisesti, sillä näin voidaan asiakastyytyväisyys taata parhaiten.

Palvelua asiakkaan parhaaksi

Kallaveden Talohuollon toiminnan tavoitteena on joustava ja palveleva kiinteistönhoito asiakkaan ja kiinteistön parhaaksi.
– Uskomme, että pitkäjänteinen ja toimiva kiinteistöhuolto parantaa asumisviihtyvyyttä ja kasvattaa kiinteistön arvoa niin tänään kuin huomennakin. Kehitämme yritystämme nykyisiä asiakkaita kunnioittaen ja toki uudetkin asiakkaat ovat tervetulleita.

p

Kallaveden
Talohuolto Oy
Pyöräkatu 15, 70600 Kuopio
puh. 010 235 8100
puh. päivystys 24 h 010 235 8100
ma – pe 7 – 16
asiakaspalvelu@kallavedentalohuolto.fi
www.kallavedentalohuolto.fi