Raclette-ateriaa varten PAOKin opiskelijat valitsivat monipuoliset raaka-aineet.

Paloittele racletten raaka-aineet tarjoiluastioihin. Kuumenna raclettegrilli ja laita haluamasi raaka-aineet kuumenemaan raclettepannun ylälevylle, kääntele välillä, että ne kuumenevat tasaisesti.

Pannun alaosaan pienille pannuille voit laittaa esimerkiksi perunakiekot, joiden päälle laitetaan juusto. Anna juuston sulaa kunnolla ja kaavi sen jälkeen peruna-juustoseos lautaselle.

• vuohenjuustoa, leikataan kiekoiksi
• punajuurta, keittämisen jälkeen kuoritaan ja leikataan kiekoiksi
• perunaa, keitetään tai kypsennetään hyvin pestynä kuorineen uunissa
• lämminsavulohta, paloina
• lihapullia
• ilmakuivattua kinkkua
• raclette juustoa
• tillipestoa
• pikkelöityä punasipulia
• nyhtöleipää
• vihersalaattia
• leipäjuustoa, kuohukermaa ja lakkoja