Marita Inkinen palvelee herkkusuita kauppahallissa.

Herkkukauppa Pikkumakkee on herkkusuille ohittamaton myymälä ympäri vuoden. Talvikauden juhlapöytään löytyvät herkut Pikkumakkeesta, mutta myös arki piristyy vaikkapa erikoiskahveilla tai -teelaaduilla.

Herkkusuun matka käy kauppahalliin kun mieli alkaa tehdä jotain oikein hyvää, olipa vuodenaika mikä tahansa. Herkkukauppa Pikkumakkee tunnetaan huiman monipuolisesta ja laadukkaasta suklaiden, karkkien, kahvi- ja teelaatujen sekä kotimaisten marjatuotteiden valikoimasta. Yrittäjä Marita Inkinen vinkkaa mielellään uutuuksia ja kestosuosikkeja.
– Salmiakkola on käsintehty tuoretuote, jonka myyntiaika on vain kolme viikkoa. Salmiakkikastike ja -toffee ovat todella mieluisa yhdistelmä salmiakin ystäville. Kahviuutuuksista Cafe Nazca on Kuopiossa 2017 perustettu pieni kahvipaahtimo, jonka juuret ovat syvällä perulaisessa kulttuurissa. Valikoimassa on nyt kolme eri lajiketta, keskipaahtoiset Guatemala Chimaltenango ja El Salvador-Santa Ana sekä tummapaahtoinen Peru Chanchamayo. Jokaisella on oma persoonallinen arominsa, Marita kertoo.

Maittavat herkut talven juhlapöytään

Kauniisti pakatut suklaat ja muut makeiset sopivat niin lahjaksi kuin juhlapöydän somisteiksikin. Pikkumakkeen valikoimat elävät sesonkien mukaan ja joulun jälkeen panostetaan vuodenvaihteeseen ja perhejuhliin.
– Talven ja kevään juhliin löytyy kivoja erikoisuuksia, myös yksittäispakattuina. Suklaat ja lakritsit ovat myös somisteina ja lahjapöydässä aina varmoja valintoja, kuten toki myös aivan tavallisen arjen piristäjinä. Talven pakkasilla ja pimeinä iltoina on kiva hieman hemmotella itseään, Marita Inkinen sanoo.

 

p

Herkkukauppa
Pikkumakkee
Kuopion Kauppahalli
puh. 017 261 6751
ma – pe 9 – 17, la 9 – 15
pikkumakkee@pikkumakkee.fi
www.pikkumakkee.fi
facebook.com/pikkumakkee
instagram.com/pikkumakkee