Tervetuloa tutustumaan remontoituun ja uudistettuun tulisijaosastoomme, Esko Tikkanen toivottaa.

Kuopion Uunin ja Kaakelin runsaista ja monipuolisista valikoimista löytyvät kaikki pintamateriaalit mitä sisustamiseen ja remontoimiseen tarvitaan.

Myymälän tulisijaosasto on remontoitu ja uudistunut. Esillä on lukuisia uusia malleja sekä toiminnassa olevia tulisijoja. Kaikkiaan asiakas pääsee tutustumaan paikan päällä yli 40 tulisijaan. Valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Conturan, Nordpeisin, Nunnauunin ja Jøtulin takat ja uunit.
– Meiltä löytyvät myös teräs- ja harkkohormit, tarvittaessa myös asennettuna, Esko Tikkanen kertoo.

Tervetuloa tutustumaan

Tulisijojen lisäksi yli 700 neliön myymälään mahtuu mittavat valikoimat laattoja, tapetteja sekä laaja kattaus lattiamateriaaleja parketeista tekstiililaattoihin. Uunista ja Kaakelista saa kylpyhuonekalusteet sekä saunojen laudepaketit.
Juuri oikeat tuotteet löytyvät asiantuntevien ammattilaisten opastuksella. Esko Tikkasella, Tarja Pesosella ja Sari Hiltusella on kaikilla pitkä kokemus alalta.
– Asiantunteva ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä asioita. Täällä on rento, mukava ilmapiiri ja etsimme mielellämme kunkin asiakkaan sisustukseen ne kaikista parhaat ratkaisut.

 

p

Kuopion Uuni ja Kaakeli
Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma 9 – 18, ti – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 366 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
www.uunijakaakeli.com