Kari Pentikäinen työpaikallaan. Syksyn pimeät ja talven liukkaat työllistävät korjaamoyritystä.

Likolahdessa toimiva täyden palvelun Kolarikorjaamo Pentikäinen hoitaa korjaus- ja maalaustyöt sekä tuulilasien korjaukset ja vaihdot kaikille henkilö- ja pakettiautomerkeille. Kolarikunnostuksen piiriin kuuluvat myös mopoautot ja Vespat. Kokonaisvaltainen palvelu kolaritilanteessa tarkoittaa myös auttamista tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa.
Yrittäjä Kari Pentikäinen muistuttaa talvikelien lähestyessä muutamasta yksinkertaisesta ja halvasta kikasta. Ne eivät takaa kolaroimatonta matkaa, mutta auttavat jos matkanteko katkeaa.

Lämmin vaatekerta mukaan autoon

– Yllättävän usein paljonkin ajavat, kokeneet kuljettajat lähtevät liikenteeseen kovalla pakkasella tai räntäisessä viimassa lähes kesävarusteissa. Jos apua joutuu odottelemaan ruttaantuneen auton kanssa tienposkessa nappaskengissä ja kauluspaidassa, ehtii mieli synkistyä ja sydän kylmetä ennen kuin matka jatkuu. Kaiken varalta lämmin takki, pipo ja käsineet on hyvä olla mukana siinä missä lapiokin. Jos autosta ei enää saa virtaa puhelimen laturiin, on vara-akku tai ainakin ladattu luuri hyvä olla saapuvilla, Pentikäinen muistuttaa ja lisää:
– Mottomme on: soitellaan kun sattuu. Jos vain auto on rytistynyt, homma kyllä selviää ja vakuutuskuvioissa autamme vahinkoilmoitusta myöten.

p

Kolarikorjaamo
Pentikäinen/
Automaalaamo
Kari Pentikäinen
Likolammentie 4, 70460 Kuopio
puh. 050 552 0310 Kari
017 261 8252 Joonas
ma – pe 7.30 – 16
kari.pentikainen@dnainternet.net
www.automaalaamopentikainen.com