Sami Stenroth ja Jukka Rautakoski panostavat palveluun ja työn laatuun.


PesulaMestarit tarjoaa modernia ja tehokasta matonpesua ja muita vesipesuun liittyviä palveluita. Aidosti kuopiolainen yritys pesee Leväsellä sekä yksittäiset tekstiilit tai matot että yritysten suuret kertaerät.

PesulaMestarit ovat kahdessa vuodessa saavuttaneet vahvan jalansijan pesula-asiakkaiden keskuudessa. Palvelu, paikallisuus, nopeus ja laatu antavat yksityiselle kuopiolaispesulalle vahvan kilpailuedun. Yrittäjä Jukka Rautakoski panostaa ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja ajanmukaiseen konekantaan.
– Jokainen matto tai muu tekstiili antaa meille selkeän haasteen, luovutamme sen takaisin vain ja ainoastaan puhtaana. Olemme kehittäneet asiakkaillemme pesupassin, jolla palvelut saa vieläkin edullisemmin. Panostamme laadukkaaseen puhtauteen, jota meillä valvoo koko henkilökunta, Rautakoski kertoo.

Aitoa paikallisuutta ja henkilökohtaista palvelua

Sami Stenroth kertoo paikallisella pienyrityksellä olevan etunsa suuriin ketjuihin verrattuna. Yritys on lähellä ja palvelee nopeasti.
– Pyykit eivät kierrä ympäri Suomea kymmenien käsien kautta. Paikallisuus nopeuttaa pesuprosessia huomattavasti ja tämän ovat huomioineet myös yritysasiakkaamme. Kun maton luovuttaa meille, niin samalta kaverilta sen saa puhtaana takaisin. Meillä on paljon pitkäaikaisia asiakassuhteita, tutulla porukalla palvelu pelaa takuuvarmasti, Stenroth lupaa.
PesulaMestareiden palveluihin kuuluvat mattojen vesipesun lisäksi myös kemialliset pesut, työvaatteiden pesu sekä vuokramattopalvelu. Tarvittaessa myös kotiinkuljetus onnistuu.

p

JR PesulaMestarit Oy
Kartanonkatu 2
70700 Kuopio
puh. 040 676 3626
ma – pe 9 – 17
marras-joulukuussa palvelemme myös lauantaisin 10 – 14
myynti@pesulamestarit.fi
www.pesulamestarit.fi