Jukka Rautakoski ja Sami Stenroth eivät työssään vitkastele.

Kuopiolainen PesulaMestarit tarjoaa tehokasta matonpesua modernein menetelmin ja muita vesipesuun liittyviä palveluita. Yritys pesee Leväsellä sekä yksittäiset tekstiilit että matot nopealla aikataululla.

Paikallisuuteen perustuva ketterä palvelu, työn nopeus ja nykytekniikan mahdollistama ensiluokkainen laatu. Näillä vahvuuksilla PesulaMestarit ovat kahdessa vuodessa saavuttaneet pesula-asiakkaidensa luottamuksen. Yrittäjä Jukka Rautakoski ja Sami Stenroth ovat kokeneita pesula-alan ammattilaisia. Yhteensä miehet ovat tehneet puhdasta jälkeä jo 25 vuotta.
– Pesulatoiminta kehittyy koko ajan tekniikan, työtapojen ja kemikaalien ansiosta. Myös pestävät matot ja muut tekstiilit ovat nyt paljon monimuotoisempia. Tehtävämme on pitää osaaminen ja kalusto ajan tasalla, samoin palvelutarjonta täytyy mitoittaa asiakkaiden tarpeita vastaavaksi, Jukka ja Sami kertovat.

Pesupartio tuo ja vie

PesulaMestarit ovat myös liikkuvan palvelun miehiä. Firman auto liikahtaa hakemaan ja viemään mattoja ja palveluita on pian tarjolla joustavasti Leväsen lisäksi muuallakin.
– Esimerkiksi ikäihmisille ja lapsiperheille on käytännöllistä, että me haemme matot ja palautamme ne puhtaina takaisin. Toimintamme ydin on kuitenkin pesutyön laatu ja rehti palvelu. Me teemme varmasti kaiken mikä pesemällä on mahdollista. Mottomme ja palvelulupauksemme kuuluu ” Pesulamestarit pesee puhtaimmin ja palvelee nopeimmin”. Siitä pidämme kiinni, PesulaMestarit lupaavat.
PesulaMestareiden palveluihin kuuluvat mattojen vesipesun lisäksi myös kemialliset pesut, työvaatteiden pesu sekä vuokramattopalvelu.

p

JR PesulaMestarit Oy
Kartanonkatu 2
70700 Kuopio
puh. 040 676 3626
ma – pe 9 – 17
myynti@pesulamestarit.fi
www.pesulamestarit.fi