Oikealla hoidolla on suuri merkitys seniorikoiran hyvinvoinnissa. Irlanninterrieri Hunter nauttii lämmöstä.

Marraskuussa muistetaan seniorilemmikkejä. Pieneläinvastaanotto Punaturkki järjestää kuukauden aikana luentoja, tapahtumia ja tarjouksia iäkkäiden koirien, kissojen ja frettien hoitoon liittyen.

Mitä pitää ottaa huomioon, kun lemmikki ikääntyy? Tätä miettii varmasti moni lemmikinomistaja. Tietoa on saatavissa klinikalla koko marraskuun ajan. Täsmäisku tietoa tulee keskiviikkona 7.11. klo 18.30 – 21 kun Punaturkki järjestää yhteistyössä koirapalvelu Houndyn ja Royal Caninen kanssa luennot Koiramekan tiloissa, toimitusjohtaja Jaana Auvinen kertoo.
Tietoa tarjotaan myös siihen, miten ikääntyvä työkoira voidaan pitää harrastavana mahdollisimman pitkään koiran ehdoilla. Seniorikuukauden kunniaksi kannattaa hyödyntää tarjous seniorikoiran perusterveystarkastuksesta, johon kuuluu muun muassa verinäytteiden otto. Myös Royal Caninelta on tulossa tarjous senioreiden ruokintaan.
– Marraskuun lopulla järjestämme EA2-kurssin lemmikinomistajille, mikäli asiakkailla on kiinnostusta riittävästi. Kurssi on jatkoa ykköskurssille. Tällä kurssilla ryhmä on pienempi ja taitoja pääsee harjoittelemaan myös käytännössä enemmän. Kurssista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä minuun, Auvinen kehottaa.

Juhlavuoden joulukalenteri

Pieneläinvastaanotto Punaturkki täytti syyskuussa viisi vuotta. Juhlavuoden kunniaksi jo perinteeksi muodostunut joulukalenteri Punaturkin Facebook-sivulla tulee olemaan entistä isompi ja laajempi. Punaturkin yhteistyökumppanit ovat mukana hyvillä tarjouksilla.
-Tarjoukset vaihtuvat päivittäin, joten joulukuussa kannattaa olla tarkkana ja muistaa tarkistaa luukku joka päivä!

p

Pieneläinvastaanotto Punaturkki
Satamakatu 2, 70100 Kuopio
ma – to 8 – 18, pe 8 – 16
puh. 017 262 8890
info@punaturkki.fi
Tiedustelut ja ilmoittautumiset luennoille ja kursseille:
jaana.auvinen@punaturkki.fi
www.punaturkki.fi
Myös Facebookissa