Marita Inkinen tuli Pikkumakkeen yrittäjäksi viime syksynä. – Kauppahalli on mukava paikka ja asiakkaat ihania. Tulkaapa maistelemaan vaikka uusia Arctic Choc -irtokonvehteja.

Kun herkkuhammasta kolottaa, kannattaa piipahtaa Pikkumakkeen myymälään Kauppahalliin.

Pikkumakkeen myymälässä makuhermoja alkaa väkisinkin kutkuttaa. Hyllyillä on herkkuja joka lähtöön – suussa sulavaa suklaata, maistuvia makeisia, erikoiskahveja ja irtoteetä.
Valikoimasta löytyy niin ikisuosikkeja kuin uusia tuttavuuksia. Uudemmista tuotteista suosikeiksi ovat jo kohonneet esimerkiksi täyteläiset La Pralinen tryffelit ja ihanat Johan Bülowin lakritsit.
– Moni tulee ostamaan näitä aina uudelleen. Kauniisti pakatut tuotteet sopivat myös lahjaksi tai tuliaiseksi, sanoo yrittäjä Marita Inkinen.
Ehkäpä seuraavaksi hitiksi nousevat kotimaiset käsintehdyt Arctic Choc -luomusuklaakonvehdit. Muita uutuuksia ovat Reilun kaupan vegaaninen luomusuklaa ja niin ikään vegaaniset luomuhedelmäkarkit.
Myös erikoiskahvien joukkoon on saatu kevääksi täydennyksiä. Pikkumakkeen nimikkokahvien ja Inkapaahtimon tuotteiden rinnalle tulivat kotimaisen Kaffa Roasteryn kahvilaadut.
– Jauhamme kahvin asiakkaan toivomaan karkeusasteeseen ostohetkellä. Kahvin voi ostaa papuinakin ja meiltä saa myös kahvimyllyt.

Makuja kevään juhliin

Vuodenajat ja sesongit näkyvät Pikkumakkeen valikoimassa. Kevään juhlista ykkönen on pääsiäinen. Hyvissä ajoin ennen juhlaa myymälään ehtivät tietysti aidot suklaamunat.
– Nämä ovat kääreettömiä irtomunia, jotka ovat sisältä suklaata ja päällä on sokerikuorrutus. Makuja tulee useita erilaisia. Myös Johan Bülowilla on pääsiäiseen sopivia tuotteita, esimerkiksi lakumunia, Inkinen vinkkaa.
Keväällä juhlitaan myös äitejä. Kauniisti pakatut suklaat ja muut makeiset sopivat lahjaksi niin äidille kuin isoäidille.

p

Herkkukauppa Pikkumakkee
Kuopion Kauppahalli
puh. 017 261 6751
ma – pe 9 – 17, la 9 – 15
pikkumakkee@pikkumakkee.fi
www.pikkumakkee.fi
facebook.com/pikkumakkee
instagram.com/pikkumakkee