Puijon LVI-Vikapalvelun varasto löytyy Poijutieltä, mutta pääasiassa tarvikkeet ja työvälineet siirtyvät yrittäjä Pentti Kokin mukana autossa työmaalta toiselle.

Puijon LVI-Vikapalvelu auttaa vaativissakin kohteissa.

Kuopiolainen Puijon LVI-Vikapalvelu selvittää ja korjaa asiakkaittensa LV-laitteistojen viat vahvalla ammattitaidolla. Yrittäjä Pentti Kokilla on putkiasentajan, LVI-teknikon ja -insinöörin koulutus, KVV- ja KL-työnjohtajan -pätevyys sekä pitkän kuudelle vuosikymmenelle ulottuva työkokemus. Nämä ovat suuri etu LVI-järjestelmien vianetsinnässä, korjauksissa ja huolloissa. Tavanomaiset putkiasennuksetkin sujuvat ja alkutalvesta putkien sulatukset työllistävät.

– Monet yrityksen töistä muodostuvat vianetsinnöistä ja korjauksista sekä lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien mittauksista ja tasapainotuksista. Lisäksi pyrin aina antamaan neuvoa ja apua laitteistojen käytöstä, Kokki kertoo.

Puijon LVI-Vikapalvelu toimii pääasiassa Kuopion talousalueella, mutta tekee töitä tarvittaessa myös kauempana. Asiakkaita yritykselle ovat niin toiset yritykset kuin talo- ja kiinteistöyhtiöt sekä yksityistaloudet.

– Jokainen asiakas huomioidaan yksilöllisesti ja tarpeet kartoitetaan mahdollisimman tarkkaan, Pentti Kokki täsmentää.

Vaativat kohteet kuntoon opastaen.

Puijon LVI-Vikapalvelun toimintaan kuuluva LV-laitteiden käytön ja kunnossapidon opastus on esimerkillinen keino varmistaa asiakkaiden tieto-taito omien LV-laitteistojen ylläpitoon ja tulevien vikatilojen havainnointiin.

– LVI-Vikapalvelu -yrittäjä Kokille on tärkeää, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua ja kunnon käytännön opastusta. Oikeilla neuvoilla ja toimilla on mahdollista myös saavuttaa alemmat energia- ja vesikulut ja välttää laitteiden vikaantumista, Kokki huomauttaa.

p

Puijon LVI-Vikapalvelu Oy
Ilmarisentie 18 E 41
70500 Kuopio
puh. 050 375 0055
pentti.kokki@lvi-vikapalvelu.fi
www.lvi-vikapalvelu.fi